Forside * Nyheder

Ny Batman-film følges af serie til HBO Max – samme folk står bag

-
Dette er et af de første billeder, der er blevet lækket på sociale medier fra indspilningerne af ‘The Batman’. Det er dog ikke Robert Pattinson inde i Batman-dragten, men derimod hans stuntman (Foto: Inside The Backlot/Twitter)

De folk, der er igang med den Batman-film, der kommer til næste år, er også igang med en tilhørende serie.

Vi kender endnu ikke datoen for, hvornår HBO Nordic bliver til HBO Max. WarnerMedia, der ejer (eller delvis ejer) begge dele, har blot sagt at tjenesten vil blive udvidet til Europa og Latinamerika til næste år. Men det er måske lige i tide til at få glæde af en ny serie om nattens ridder – Batman.

Warner ejer nemlig som bekendt DC-tegneserieuniverset, og de vil frygteligt gerne konkurrere med Disney og firmaets film og kommende tv-serier i Marvel Cinematic Universe. Disney+ er blevet en stor succes i USA, og har nu endelig også fået en dansk lanceringsdato. WarnerMedias svar på tjenesten, HBO Max, erstattede streamingtjenesten HBO Now i USA 27. maj og ser også ud til at være kommet godt fra start.

Annonce:

Hvis du ikke allerede skulle vide det, så er der en ny Batman-film, der for tredje gang i løbet af 15 år skifter skuespilleren i rollen som Batman ud (det skal dog sammenlignes med at det samme skete på næsten den halve tid mellem 1989 og 1997).

Efter Christian Bale og Ben Affleck bliver rollen nu overtaget af Robert Pattinson, som de fleste nok kender bedst fra en enkelt Harry Potter-film og ’Twilight’-serien. Filmen, der får premiere i oktober 2021 har titlen ’The Batman’ og er instrueret af Matt Reeves, kendt fra film som ’Cloverfield’ og de to sidste afsnit af ’Planet of the Apes’-prequel-serien. Men ’The Batman’ ankommer ikke alene.

Udforskning af korruptionen i Gotham

Reeves er nemlig også i gang med at udvikle en ny serie, der skal hænge sammen med filmen og udvide publikums kendskab til den nye version af Gotham, hvilket i sidste ende resulterer i ”lanceringen af et helt nye Batman-univers på tværs af adskillige platforme” ifølge en pressemeddelelse fra WarnerMedia. Også produceren bag ’The Batman’, Dylan Clark, er med ind over.

Der er også stærke kræfter bag, når det gælder den mere konkrete produktion af serien. Terence Winter, der skabte hitserien ’Boardwalk Empire’ for HBO og siden både skrev manuskriptet til Martin Scorseses ’The Wolf of Wall Street’ og producerede den alt for kortlivede serie ’Vinyl’, skal bl.a. skrive og producere serien.

Om Robert Pattinson også dukker op som Batman, eller der er tale om en historie med helt uafhængige karakterer, melder historien ikke noget om. Det er dog nok tvivlsomt, at Batman står i centrum i serien, der finder sted i ”det univers, Matt Reeves er igang med at skabe med ’The Batman’ og bygger ovenpå filmens udforskning af korruptionen i Gotham City og dennes anatomi”.

Forhåbentlig kommer serien og filmen til at have mere til fælles med ’Joker’ end med den stærkt kritiserede ’Batman & Robin’ fra 1997. Det tyder på det, idet udmeldingen fra Warner omkring filmen er, at den er en noir-baseret detektivhistorie fokuseret mere på Batmans ”sind og hjerte” end råstyrke.

Pressemeddelelsen fra WarnerMedia omkring serien nævner ikke noget om en premieredato, men eftersom Hollywood så småt er begyndt at genoptage produktionen af serier igen, kan den godt nå at komme på plads omkring filmens premiere næste år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.