Forside Detail

Amazon bekræfter nordisk indtog

-

Amazon bekræfter nu at de er igang med at etablere sig i Sverige.

Som vi skrev i går, så er Amazon på vej til Norden. Første land der får en Amazon-hjemmeside på eget sprog er Sverige.

Annonce:

Hidtil har Amazon ikke selv villet udtale sig om en mulig svensk lancering, men efter at hjemmesiden til Amazon.se lækkede i weekenden, så har de nu valgt at udsende en pressemeddelelse, som SVT bringer uddrag af.

“Amazon har været tilgængelig for svenske forbrugere og virksomheder gennem vores forskellige europæiske websteder i adskillige år, men det næste skridt er at indføre et komplet detailtilbud i Sverige, og det er hvad vi planlægger at gøre nu”, fortæller Amazon i dagens udmelding.

Amazon skriver på deres endnu ikke åbnede hjemmeside, at de indleder samarbejde med flere tusinde svenske partnere, der får mulighed for at sælge deres varer gennem Amazons indkøbsportal. Dette ikke kun til svenske kunder, de firmaer der kommer med får hele verden som markedsplads, gennem Amazons forskellige netbutikker.

Hjemmesiden Amazon.se er endnu ikke åbnet, og Amazon har ikke ønsket at oplyse detaljer om lanceringen i dagens udmelding.

“Vi har ikke noget at sige i øjeblikket. Vi vender tilbage med mere information, når vi nærmer os lancering”, fortæller Amazons pressekontakt i Sverige til SVT.

Amazon kom ikke ind på eventuelle planer for de øvrige nordiske markeder i dag. Alt tyder derfor på, at de åbner i Sverige først.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.