Forside * Featured

Kunderne flygter stadig fra YouSee og TDC

-
Foto: recordere.dk

TDC og YouSee har ikke kunne stoppe kundeflugten i 2. kvartal, hvor gruppen har mistet hele 83.000 kunder indenfor TV, bredbånd og mobiltelefoni.

TDC har udsendt halvårsregnskabet for første halvår 2020, og der viser tallene at hele 83.000 kunder har forladt TDC og YouSee. Helt præcist har 41.000 tv-kunder, 23.000 bredbåndskunder og 19.000 mobilkunder opsagt deres abonnement hos TDC gruppen.

Det skal holdes op imod at TDC i 1. kvartal 2020 mistede 61.000 TV kunder i forbindelse med stoppet af samarbejdet med Discovery Networks. Dette gjorde at mange kunder ikke kan se den sport de ønsker.

Annonce:

Bruddet skete, efter at YouSee sidste år varslede, at det ville tage Discoverys tv-kanaler ud af de faste tv-pakker, og lægge dem over i bland-selv produkterne. Dette gjorde at Discovery Networks og YouSee ikke kunne blive enige, og derfor stoppede samarbejdet.

I forhold til andet kvartal sidste år er omsætningen dykket med 7,7 procent til 3,9 milliarder kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.