Forside Nyheder

Norlys forlader Waoo og fortsætter med Stofa

-

Norlys træder ud af Waoo og stopper samarbejdet om tv-produkter til Eniig Fiber-kunder.

Danmarks største tele- og energikoncern, Norlys, træder nu ud af Waoo.

Annonce:

Skiftet var ventet på forhånd, da Norlys – der opstod som en fusion af SE og Eniig – også ejer Stofa og Boxer TV.

“I Norlys-koncernen har vi allerede to kendte tv- og bredbåndsleverandører i form af Stofa og Boxer, og det giver os mulighed for at levere vores eget tv-produkt på vores egen infrastruktur. Derfor er det rigtige for Norlys at fokusere på vores egne stærke brands og bruge ressourcerne på at udvikle egen forretning til fordel for kunderne”, fortæller Sune Nabe Frederiksen, direktør i Norlys Digital, om baggrunden for beslutningen, og han fortsætter:

“Vi kan tilbyde kunderne nogle stærke produkter igennem Stofa og en høj grad af valgfrihed til at sammensætte deres tv-pakke efter egne ønsker – og så møder de fortsat den gode, velkendte service. Vi kommer selvfølgelig til at hjælpe kunderne godt videre, og de skal derfor ikke fortage sig noget, før vi kontakter dem, forklarer Sune Nabe Frederiksen”.

Opsigelsen af samarbejdsaftalen betyder, at Norlys træder ud af Waoo-samarbejdet i 2021.

Norlys meldte ud forleden at de også vil være teleselskab.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.