Forside * Nyheder

Samsung klar med Disney+ app på Smart TV til lanceringen

-

Samsung meddeler i dag, at Disney+ vil være tilgængelig på Samsungs Smart TV i Norden fra d. 15. september 2020. Tjenesten kan downloades via App Store på Samsungs Smart TV-modeller fra 2016 og fremefter.

Disney+ gør det nu muligt for Samsung-brugere at opleve et bredt udvalg af underholdning fra producenter såsom Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Tjenesten opdateres også med nyt indhold løbende, og for de meget kvalitetsbevidste vil der også være eksklusivt Disney+ indhold i 4K UHD.

Annonce:

– Med tilføjelsen af Disney+ til Samsungs Smart TV i Norden får folk nu endnu flere valgmuligheder. Det unikke indhold fra Disney+ kombineret med teknologien i Samsungs TV kommer til at levere oplevelser med fantastiske farvenuancer og lysstyrke i 4K HDR. Samsung Smart TV i Norden tilbyder endnu engang den bedste vifte af kvalitetsunderholdning, siger Magnus Nilsson teknisk produktchef TV/AV hos Samsung Nordics.

Disney+ tilbyder film, tv-serier og Disney+ originaler, som du kan se på op til fire forskellige enheder på samme tid. For at installere appen skal du søge efter “Disney” gennem din App Store i Samsung Smart Hub. Når du har installeret appen, kan den placeres et valgfrit sted i din startmenu.

 

Andre nyheder om Disney+

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.