Forside * Featured

De første fotos bekræfter: PS5 bliver en moppedreng

-
Sony PS5. Foto: NCC

Sony PlayStation 5 bliver stor, meget stor. Den største spillekonsol nogensinde.

Hvis der står en PS4 Slim i reolen nu, så er der en god grund til at finde tommestok eller målebånd frem, for at se om der er plads til en PS5.

Den nye PlayStation 5 fra Sony bliver nemlig stor, meget stor hvis der sammenlignes med andre spillekonsoller. Så stor at den slår alle de øvrige konsoller i størrelse.

Annonce:

Det kan være svært at vurdere sådan noget som størrelse på de grafisk fremstillede billeder af PS5 som Sony har udsendt til nu. Dette fordi der ikke er nogen referencer til andet kendt, udover gamecontrolleren, og den valgte vinkel for billedet kan snyde. Sony har også valgt et design der slanker når konsollerne ses forfra.

 

På de grafisk fremstillede billeder ser de to PS5-modeller mere slanke ud

 

Men nu er de første fotos kommet, og de viser hvilken moppedreng PS5 bliver.

Disse fotos stammer fra en godkendelse (PDF) hos Taiwan’s National Communications Commission (NCC). Det skriver The Verge.

Modellen på billederne her er den største PlayStation 5, den med et UHD Blu-Ray drev. Den store model er lidt mere buttet pga. det optiske drev end den anden, PlayStation 5 Digital Edition.

 

Sony PS5. Foto: NCC

 

Hvor stor er den så?

PS5 måler ifølge Sony: 10,4 x 39,1 x 26 cm (BxHxD, stående eksklusiv fod).

Ligger den ned vil det være 39,1 x 10,4 x 26 cm (BxHxD, liggende eksklusiv fod).

Til sammenligning måler den nye Xbox Series X: 15,1 x 30,1 x 15,1 cm (BxHxD, stående) og PS4 Slim måler 26,5 × 3,9 × 28,8 cm (BxHxD, liggende).

 

Galleri

Flere billeder fra NCC-godkendelsen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.