Forside * Featured

Seneste kig på ny Chromecast der præsenteres 30/9

-

Google er på vej med en ny Chromecast. Den lanceres sidst på måneden.

Der har allerede været skrevet en del om den ny Chromecast der er på vej; Men endnu ved ingen med sikkerhed hvad den indeholder og hvorfor præsentationen af den er en del af næste Google-event.

Annonce:

Det har været fremme at en stor amerikansk butikskæde har kaldt den “Chromecast med Google TV”, og det har startet rygter om at Google kan være på vej med Google TV – som erstatning for Android TV. Det kan også bare være en fejlregistrering i butikken, en medarbejder der oprettede ‘placeholders’ i butikssystemet og kom til at kalde det Google TV fremfor Android TV. Læs mere om det her.

Der har allerede været flere billeder i omløb af den ny Chromecast med kodenavnet Sabrina. Men de seneste fra WinFuture.de viser lidt flere detaljer om den kommende ny tv-dongle.

I forhold til tidligere billeder er der ændringer på fjernbetjeningen. På de tidligere billeder var der en knap med et stjernesymbol, et symbol der ofte benyttes til en programmerbar tast – altså en valgfri funktion.

Den valgfrie knap er væk her, og det har givet plads til dedikerede genvejsknapper til både YouTube og Netflix.

Af andre knapper ses en tilbage-knap, en Google-knap, en hjem-knap og en mute-knap. Nederst en standby-knap og en input-knap.

På siden sidder knapper for lydstyrke op og ned.

Selve donglen har et kort HDMI-kabel fastmonteret, som det kendes fra de øvrige Chromecast-modeller. I bunden er der et USB-stik, for tilslutning af strøm. Det ligner et USB-C stik. Der er også en knap på donglen, formentlig en reset-knap.

 

 

Pris og tilgængelighed

Den ny Chromecast, med fjernbetjening og Google TV eller Android TV ombord, vises frem d. 30. september om aftenen dansk tid.

Tilgængelighed og pris endnu ukendt. Dog har der været rygter fremme om at den får en agressiv prissætning, i forhold til nuværende tv-bokse med Android TV.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.