Forside * Nyheder

OnePlus 8T familie annonceres 14. oktober

-

OnePlus’s næste flagskib 8T bliver officielt annonceret den 14. oktober kl. 16.00. Det skriver OnePlus i en pressemeddelse.

OnePlus er tidligt ude med at fortælle hvornår deres næste flagskib introduceres. I en pressemeddelse skrevet til recordere.dk, fortæller OnePlus Danmark allerede nu, at vi får den opdaterede 8T at se den 14. oktober kl. 16.00.

Annonce:

“OnePlus undersøger hele tiden mulighederne for, hvordan vi kan få den seneste teknologi ud til vores tech-begejstrede brugere, så snart vi er sikre på, det møder vores høje standarder. Med OnePlus 8T hæver vi igen barren for os selv i forhold til at skabe den ultimative brugeroplevelse – bl.a. takket være nye funktioner, som vi glæder os til at kunne præsentere for første gang i en OnePlus-enhed. Jeg er sikker på, at OnePlus 8T vil overgå forventningerne endnu engang og levere en uovertruffen flagskibsoplevelse,” siger Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus.

 

Sådan kan du se med

Det globale OnePlus 8T lanceringsevent vil blive livestreamet den 14. oktober kl. 16.00. Alle har mulighed for at deltage virtuelt på farten eller fra sofaen på https://www.oneplus.com/launch.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.