Forside Nyheder

Netatmo snart klar med HomeKit video-dørklokke i Danmark

-

Den 28. september er Netatmo klar med en Smart Video-dørklokke, der er kompatibel med Apple HomeKit.

Netatmo som er kendt for deres vejrstationer og sikkerhedskameraer, er snart klar med en video-dørklokke, der bruger det eksisterende ledningsnet til at streame video. Desuden kommer kameraet med en bevægelsessensor, der agerer når nogen er i nærheden af døren.

“Med en Netatmo Smart Video-Dørklokke kan du altid se, hvem der står uden for din dør, også når du ikke er hjemme. Når nogen ringer på, modtager du et videoopkald på sin smartphone, hvor du kan se vedkommende. Du vælger selv, om du vil tale med din gæst eller lade være – uanset om du er hjemme eller befinder dig på den anden side af jorden”, siger Fred Potter, grundlægger af Netatmo og teknologidirektør for Legrand’s Eliot Program i en pressemeddelse.

Annonce:

Det betyder for eksempel, at du kan fortælle pakkebuddet, hvor din forsendelse skal placeres, indtil du kommer hjem fra arbejde, og at du kan byde dine middagsgæster velkommen, mens du står i køkkenet. En funktion som vi kender fra andre video-dørklokker fra f.eks. Google Nest.

 

Øget tryghed i dit hjem

Når du først har installeret Netatmos Smart Video-Dørklokke, er du ekstra beskyttet mod indbrud, svindlere og andre uvelkomne gæster. Videooptagelse gør det også muligt at opklare evt. mistænkelig aktivitet uden for din dør.

Ældre borgere, som bor alene, er desværre særligt udsatte for svindlere, der foregiver at være fx plejepersonale på hjemmebesøg. Da Corona-epidemien eskalerede i foråret, var politikredse over hele landet ude at advare om tricktyve, der opsøgte ældre og udgav sig for at komme fra for eksempel Sundhedsstyrelsen for at desinficere de ældres boliger, undervise i brugen af håndsprit mv. I flere tilfælde nåede de ældre at lukke op, før de opdagede, at der var tale om tyveri.

Vi bør altid være opmærksom på vores forældres og bedsteforældres sikkerhed. De Netatmos Smart Video-Dørklokke kan skelne mellem mennesker og tilfældige bevægelser takket være algoritmer bygget på kunstig intelligens. Hvis der registreres personer i nærheden af ​​døren, kan brugeren vælge at få besked på smartphonen, samtidig med at situationen optages på video.

Dørklokken har indbygget mikrofon og højttalere, som gør det let at forklare uønskede gæster, at de overvåges og ikke er velkomne. På den måde kan dørklokken i sig selv være afskrækkende og bidrage til en følelse af øget sikkerhed.

 

Ingen abonnementsgebyrer og fuld databeskyttelse

Alle funktioner direkte forbundet med en Netatmo Smart Video-Dørklokke er gratis. Det gælder også lagring af videoer. Oplysningerne om, hvornår der er ringet på, samt videooptagelserne gemmes på et internt MicroSD-kort.

MicroSD-kortet er krypteret, hvilket garanterer en høj grad af beskyttelse af indholdet. Netatmos Smart Video-Dørklokke bruger end-to-end-krypterede forbindelser for at opnå en sikker overførsel af data til brugerens smartphone.

 

Nem at installere – erstatter den eksisterende kablede dørklokke

Man kan selv installere Netatmos Smart Video-Dørklokken ved at beholde den eksisterende ringefunktion og ringelyd inde i boligen og kun erstatte ringeklokkeknappen udenfor med en Netatmo Smart Video-Dørklokke. Den er kompatibel med de fleste el-standarder, dvs. 8-24 volt og 230 volt. Du kan benytte et særligt onlineværktøj til at kontrollere, om din el-installation er kompatibel med Netatmos dørklokke.

Netatmo Smart Video-Dørklokke kobles til hjemmets wi-fi-netværk og kan dermed fjernbetjenes. Ved hjælp af Netatmo Security-appen på sin smartphone eller tablet kan man benytte alle funktionerne.

Netatmos Smart Video-Dørklokke har et Full HD 1080p-kamera med 140˚ vidvinkelobjektiv, der giver optimal videokvalitet.

 

Kompatibel med Apple HomeKit

Netatmos Smart Video-Dørklokke er kompatibel med Apple HomeKit. Det giver mulighed for at oprette brugertilpassede scenarier og skabe forskellige kombinationer, når der oprettes forbindelse til andre smarte enheder i hjemmet. Når Netatmos Smart Video-Dørklokke for eksempel detekterer en person, tændes udendørsbelysningen automatisk for at skræmme eventuelle indbrudstyve væk.

Ved hjælp af HomeKit kan man streame videoer, der er optaget med Netatmos Smart Video-Dørklokke ved hjælp af stemmekommandoer. Man kan bede Siri om at få vist hoveddøren og på den måde finde ud af, hvad der sker (“Hej Siri, vis mig min hoveddør”).

 

Tilgængelighed

Netatmos Smart Video-dørklokke kan – ud over på www.netatmo.com/da-dk – også bestilles hos Power, Proshop og Komplett fra den 28. september for 2.499,99 DKK.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Netatmo
Forrige artikelSony undskylder for kludder i PS5-forudbestillingerne
Næste artikelOnePlus 8T familie annonceres 14. oktober
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.