Forside * Nyheder

Det er kun MagSafe opladere der giver 15W trådløs opladning på iPhone 12 modeller

-

I går holdt Apple deres iPhone 12 event, og en af de spændende nyheder var 15W trådløs opladning. Det der ikke blev sagt, er at det kun brugere af MagSafe certificeret udstyr der får den hurtigere trådløse opladning.

Har du allerede en trådløs Qi oplader som du i dag bruger til din nuværende iPhone, så havde du måske opfattelsen af, at du ville få højere opladnings-hastighed med den nye iPhone, der understøtter op til 15W trådløs opladning.

Annonce:

Men det som ikke blev sagt højt på Apple Eventen i går, er at det kun er nyt MagSafe certificeret udstyr som kommer til at understøtte den hurtigere hastighed, så selvom din nuværende Qi oplader understøtter 15W, så vil du stadig kun få de 7.5W som Apple understøtter på den officielle Qi protokol.

Selvom det nok ikke betyder noget for dem som oplader deres iPhone om natten, så skal man altså være opmærksom på, at man fremadrettet skal kigge efter MagSafe certificeret udstyr, hvis man vil have hurtigere trådløs opladning.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.