Forside * Nyheder

Disney+ klar med gruppe-seening i Danmark

-

Det er en ny funktion, som gør det muligt at se film og serier fra Disney+-biblioteket, sammen med venner og familie – selv når man er hver for sig

Disney+ er nu klar med GroupWatch i Danmark. Det skriver Disney+ i en udmelding.

Annonce:

Det er en ny funktion som gør det muligt for venner og familier at se film og serier fra det fulde Disney+ bibliotek sammen, selv når man er hver for sig.

GroupWatch giver op til syv personer mulighed for at se indhold sammen i en synkroniseret afspilningsoplevelse på tværs af web, mobil, tilsluttede tv-enheder og smart tv’er og dele reaktioner i realtid.

“Historiefortælling bliver vakt til live, når du har mulighed for at dele og nyde den med andre, og i dette øjeblik, hvor mange stadig er adskilt fra deres venner og familie, tilbyder GroupWatch en måde at samles virtuelt ved at se dine yndlings Disney+-fortællinger sammen med dine yndlingsmennesker hjemme fra din egen stue”, fortæller Jerrell Jimerson, SVP, Product, Disney+.

Abonnenter kan starte oplevelsen gennem GroupWatch-ikonet, som man finder på Detaljer-siden for serier og film.

Herefter modtages et link, til at invitere op til seks andre personer til at se sammen med dem.

Invitationer skal sendes fra mobil eller web, men man kan efterfølgende se med fra sin tilsluttede tv-enhed eller sit smart-tv.

GroupWatch’s synkroniserede afspilning giver alle deltagere mulighed for nemt at sætte afspilningen på pause, starte afspilningen, spole tilbage eller spole fremad – for hele gruppen.

Alle deltagere i en GroupWatch skal have et Disney+ abonnement.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.