Forside Indhold og distribution Film

Viaplay varsler prisstigninger

-

Viaplay stiger i pris. NENT har dog endnu ikke meldt ud, med hvor meget dyrere at det bliver.

NENT er på vej med prisstigninger på Viaplay. Dette både på tv, film og serier samt på sport.

Annonce:

Udmeldingen kom fra Anders Jensen, adm. direktør i NENT, på en telekonference torsdag, i forbindelse med fremlæggelsen af seneste kvartalsregnskab. Det skriver MediaWatch.

“Vi ser bredt på prisstigninger både tv, film, serier og Viaplay Total, som inkluderer sport”, lød det fra Anders Jensen.

Topchefen fortæller at nyt indhold skal retfærdiggøre prisstigningerne. NENT investerer bl.a. i fiktion til Viaplay og TV3-kanalerne, og hvor de i år når 30 egenproduktioner indenfor den genre, så ventes 40 fiktions-titler til næste år.

“Vores ambition er at tilføje mere indhold, som retfærdiggør enhver ændring, som vi laver. Men det er på tide at se på det, og vi vil gøre noget i en ikke alt for fjern fremtid”, lød det fra Anders Jensen om de kommende prisstigninger.

Prisstigningerne kommer i nær fremtid, men endnu er der ikke sat tal på hvad Viaplay vi koste fremover.

Viaplay havde ved udgangen af 3. kvartal 2,183 millioner abonnenter. Dette i alt. Viaplay oplyser ikke tal for det danske marked alene.

 

Annonce:
Forrige artikelDisney+ klar med gruppe-seening i Danmark
Næste artikelHer er de streamingtjenester som Playstation 5 får fra starten
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.