Forside Produkter Computere

Nu kan du få en Yeti X mikrofon med World of Warcraft effekter

-

Den nye Yeti X World of Warcraft Edition USB-mikrofon giver spillere mulighed for at ændre deres stemmer, så de lyder som indbyggere i Azeroth, og frigive hundredvis af lydsamples fra Blizzards kommende World of Warcraft: Shadowlands-udvidelse og Warcraft-universet.

Blue, en af verdens førende innovatorer indenfor lydteknologi og design, annoncerede i dag den nye USB-mikrofon Yeti X World of Warcraft Edition. Yeti X World of Warcraft Edition er udviklet i samarbejde med Blizzard Entertainment og giver spillere mulighed for at ændre deres stemmer til at lyde som indbyggerne i Azeroth ved hjælp af den helt nye stemmemodulationseffekt i Blue VO!CE softwaren.

Annonce:

 

Gamere kan fejre deres sejre, kommunikere med deres raid-gruppe og underholde deres stream-publikum ved hjælp af hundredvis af HD-lyde fra Blizzards kommende World of Warcraft: Shadowlands-udvidelse og Warcraft-universet generelt. Ved hjælp af et brugerdefineret Warcraft-design i den nye mikrofon kan spillere nu skabe en dynamisk lyd, der tager streams og gameplay til nye niveauer.

“Dette spændende samarbejde med Blizzard bringer World of Warcraft-universet til live med Yeti X” siger Doug Sharp, Sr. Product Manager for Gaming hos Blue Microphones. “Spillere får ikke kun lyd i broadcast-kvalitet, men kan også ændre deres stemmer for at tilføre personlig kreativitet til deres gameplay eller stream. Vi er spændte på at se, hvordan gamere og streamere vil bruge den nye stemmemodulationseffekt og Blizzard HD-lydene til at underholde deres publikum og skabe episke streams”.

Den originale Yeti X som recordere.dk har testet er skræddersyet til at levere lyd i udsendelseskvalitet til gaming, Twitch streaming, podcasting og YouTube-produktioner. Yeti X World of Warcraft Edition er baseret på en forbedret Blue VO!CE teknologi, som gør det nemmere end nogensinde for såkaldte content creators at gøre brug af professionelle vokaleffekter og brugerdefinerede forudindstillinger ved et tryk på en enkelt knap. Dette inkluderer også avancerede stemmemodulationseffekter med Warcraft-forudindstillinger, der gør det muligt for spillere at få deres stemmer til at lyde som indbyggere i World of Warcraft-verdenen.

Spillere kan også vælge imellem mange Warcraft-lyde i et stort lydbibliotek og gemme dem som såkaldte key bindings, som de kan fyre af under streaming. Blue VO!CE er udelukkende tilgængelig via Logitechs gratis G HUB-platform, der gør det muligt at administrere mikrofonindstillinger direkte fra skrivebordet.

Læs også: TEST: Blue Yeti X mikrofon til streaming og Podcast

Med et særligt World of Warcraft-design, der kombinerer en mat Battle Grey-finish med elegante guldtegn, stiliserede indgraverede runer og det officielle World of Warcraft logo, giver mikrofonen enhver stream en unik og stærk æstetik. Yeti X’s 11-segment LED-måler er udsmykket med laserætsede Warcraft-runer med farvetillpassede Alliance- eller Horde fraktionsindstillinger.

Mikrofonen har desuden en oplyst multifunktionsknap, så streamere øjeblikkeligt kan justere deres stemmeniveauer og nemt opretholde en god lydkvalitet, mens de sender live. Den smarte knap giver også præcis kontrol over mikrofonforstærkning, lydløs-funktionen, hovedtelefon-volumen og blandingen af mikrofonsignal og computerlyd. En kondensator mikrofongruppe med fire kapsler leverer fokus og klarhed i fire optagemønstre.

Yeti X World of Warcraft Edition er plug ‘n play kompatibel med Windows og Mac og ligeledes med Logitech G HUB spilsoftware. G HUB gør det let at ændre lyden af din stemme og inddrage lydklip fra computeren, hvilket skaber en mere fordybende oplevelse i traditionel gaming såvel som brætspil som f.eks. Dungeons & Dragons.

 

 

Pris og tilgængelighed

Yeti X World of Warcraft Edition er tilgængelig i oktober 2020 til en pris på 1.699 kr.

Forhandlere i Danmark: Coolshop.dk, Proshop.dk, Elgiganten.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Blue microphones
Forrige artikelCOVID-19 kan overleve på din smartphone i 28 dage
Næste artikelGense Apples iPhone 12 event
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.