Forside * Featured

YouSee 2021 Priser: Farvel til radiokanaler, Disney XD og Ekstrakanalen – Velkommen til prisstigninger

-

YouSee har nu meldt deres kanalændringer ud for januar 2021, og nu er det tid til at vinke farvel til radiokanaler, Ekstrakanal og Disney XD for YouSee’s kunder.

YouSee’s kunder har ikke modtaget radiosignaler fra antennestikket siden 2017, men har været tvunget til at høre radio via deres TV, men det er slut fra årsskiftet, hvor YouSee lukker ned for den mulighed, så nu skal man som YouSee kunde have en Internet eller DAB radio for at høre nyheder via forstærkeren.

Annonce:

Selv om der helt sikkert er nogle, der sætter pris på at kunne lytte til radio via tv-pakken, er der færre kunder med tv fra YouSee, der gør brug af det. For at holde prisstigningerne på et minimum har vi derfor valgt at lukke radiokanalerne.”, fortæller YouSee på deres hjemmeside.

 

Farvel til Ekstrakanalen

Ekstrakanalen som har fungeret som en teaser for eksisterende kunder for andre kanaler forsvinder også fra årsskiftet. Det samme gør Disney XD, der lukkes ned af Disney.

 

Her er de nye priser

  • Grundpakke: Stiger med 10 kr. om måneden
  • Mellempakke: Stiger med 20 kr. om måneden
  • Fuldpakke: Stiger med 20 kr. om måneden
  • Bland-selv-pakker med 10 point: Stiger med 20 kr. om måneden
  • Bland-selv-pakker med 20 point: Stiger med 30 kr. om måneden
  • Bland-selv-pakker med 30 point: Stiger med 40 kr. om måneden

Ændringerne gennemføres den 30. december 2020.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.