Forside * Featured

BEKRÆFTET: Ingen PlayStation 5 salg i butikkerne ved lanceringen

-

Som recordere.dk kunne fortælle den 27. oktober, har Sony sat prop i hvad butikkerne må og ikke må omkring lanceringen af PlayStation 5.

Der bliver ikke kø foran butikkerne når Sony lancerer PlayStation 5 den 12. november i år. For du får kun mulighed for at købe dem online.

Annonce:

Det kunne recordere.dk allerede fortælle den 27. oktober, men på det tidspunkt ville Sony ikke bekræfte nyheden selvom vi havde meget pålidlige kilder.

Men nu er det bekræftet fra Sony’s side. På et blogindlæg skriver Sony “Be safe, stay home, and place your order online”, og derfor skal man købe den online, og så kan man hente den i den butik man har bestilt den i.

 

Her er det fulde blog-indlæg fra Sony på engelsk:

Hi all – the launch of the PlayStation 5 console on November 12 (or November 19, depending on your region) is almost upon us! In the interest of keeping our gamers, retailers, and staff safe amidst COVID-19, today we are confirming that all day-of launch sales will be conducted through the online stores of our retail partners.

No units will be available in-store for purchase on launch day (November 12 or November 19, depending on your region) – please don’t plan on camping out or lining up at your local retailer on launch day in hopes of finding a PS5 console for purchase. Be safe, stay home, and place your order online.

Gamers who have pre-ordered for pick-up at their local retailer should still be able to do so at their designated appointment time, under the retailer’s safety protocols. Please confirm the details with your local retailer.

A special thank you to our entire community for your continued support this year. Here’s to the next generation of gaming!

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.