Forside * Featured

PS5: Spillene vi kiggede på under PS5 testen

-

Få et overblik over nogle af de titler du kan spille på din nye PS5.

I forbindelse med vores test af PS5, fik vi adgang til en række nye titler. Vi har ikke haft mulighed for at teste dem tilstrækkeligt til at lave deciderede anmeldelser, men herunder kan du finde lidt information om spillene og læse, hvilke forbedringer de har fået på PS5. Måske et par af dem finder vej til din ønskeseddel.

Annonce:

 

NBA 2K21

2K har i flere år været garanter for nogle rigtigt flotte basketball spil. I år er ingen undtagelse. På PS5 byder spillet på forbedret kontrol, afleveringer, driblinger samt mere detaljeret fysisk og animationer ved scoringer og ved sammenstød.

2K21 indeholder mange spilmodes og mindst ligeså mange statistikker mv. Kender man ikke meget til sporten, kan det virke uoverskueligt, men det ændrer ikke på at PS5 versionen er den hidtil flotteste digitale gengivelse af basketsporten.

NBA 2K21 til PS5 koster 450 kr (tjek dagspris og forhandlere)

 

Sackboy: A big adventure

På PS5 drager spillet nytte af Dualsense controllerens haptiske feedback funktion. Det er svært at forklare præcis hvordan, men det giver altså en følelse af mere sammenhæng med vores lille Sackboy når controllere ryster, giver lyd mv.

Spillet i sig selv er fantastisk varieret, flot og hyggeligt. Måden musik og gameplay mikses sammen på, er fremragende og Sackboy stråler virkelig på PS5. Vi savner måske en mulighed for at spille online med vennerne her.

Sackboy er nok det spil vi har brugt mest tid på i den tid PS5 har indtaget stuen. Kan varmt anbefales.

Sackboy til PS5 koster kr. 500 (tjek dagspris og forhandlere)

 

Demons Souls

Et remake af 2009 spillet lavet eksklusivt til PS5. Spillet er vanvittig flot, stort og meget dragende (høhø drager get it). Dog er det også et pokkers svært spil, så at Sony vælger dette som et af få eksklusive PS5 spil ved lanceringen må siges at være lidt af et sats.

Personligt synes jeg desværre at spillet er for svært. Man dør ofte og har IKKE har mulighed for at sætte sværhedsgraden ned. Men grafisk, uuuha det er smukt og lover virkelig godt for PS5-fremtiden.

Demons Souls koster kr. 550 (tjek dagspris og forhandlere)

 

Spiderman: Miles Morales

Er du til en lettere tone, og med mulighed for at dele øretøver ud, er Spilderman: Miles Morales måske noget for dig. På PS5 imponerer spillet især med brugen af Ray Tracing, der gør at lyset falder mere naturligt.

Er du mere til fart og mere flydende billedopdatering, kan du slå det til i stedet, dog på bekostning af netop nævnte ray tracing.

Har du spillet det oprindelige Spiderman, så er du på hjemmebane her. Spillet føles meget som det samme som sidste spil, men er smukt, velfortalt og underholdende.

Spiderman: Miles Morales til PS5 koster kr. 400 (tjek dagspris og forhandlere)

 

Astros Playroom

Den store overraskelse. Spillet følger gratis med PS5 og er designet til at vise hvad din nye Dualsense controller formår.

Platformsspillet er super hyggeligt og lavet som en hyldest til PlayStation historien.

Controlleren kan virkelig shine i Astros Playroom og bringer håb for fremtiden, hvis spiludviklerne vil gøre brug af dens mange spændende funktioner.

Spillet er ikke verdens længste, men rygter går allerede på at et større spil om de små robotter er under udarbejdelse. Flot, hyggeligt og sjovt spil for alle aldre.

Astros Playroom til PS5 kommer med konsollen.

 

Call of Duty: Cold war

Sidste spil vi fik adgang til under testen. Forbedret grafik og bedre spilafvikling på PS5 gøre oplevelsen rigtig fin. Kender du Call of duty serien, ved du præcis hvad du får.

En smart feature på PS5 er, at du kan vælge, hvilke dele af spillet du vil installere. Spiller du aldrig kampagnen, eller er onlinedelen ikke noget for dig, ja så behøver du ikke at have det liggende på din dyrebare konsol.

På PS5 gør dualsense controlleren, at du kan mærke forskel på dine våben. Nogle våben er tunge, andre lidt lettere at sigte med. Det kan du mærke i controlleren. Derudover er der forskel i følelsen når du affyrer våbnene. Igen skal det opleves, ikke forklares.

Spillet er udmærket, men går ikke over i historien som det bedste skydespil til dato, dertil synes jeg stadig at sidste års Modern Warfare, var bedre.

Call of Duty: Black Ops – Cold War til PS5 koster kr. 500 (tjek dagspris og forhandlere)

 

Se også

TEST: Sony PlayStation 5

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.