Forside * Nyheder

YouSee og Hiper rykker ind på hele Norlys fibernet

-

Snart kan alle 670.000 husstande hos Norlys vælge Hiper, Yousee og TDC Erhverv

Nuuday udvider fra næste år hos Norlys, så yderligere 320.000 private husstande og virksomheder i både Syddanmark og Nordjylland, vil kunne vælge Hiper, Yousee og TDC Erhverv. Det fortæller Nuuday i en udmelding.

Annonce:

I forvejen har Nuuday indgået aftale om at kunne tilbyde produkter på den øvrige del af Norlys´ fibernet, og med den nye aftale bliver produkterne fra Nuuday nu tilgængelige for samtlige 670.000 husstande og virksomheder på Norlys´ netværk.

For Nuuday er det helt afgørende at kunne tilbyde så mange kunder som muligt de bedste produkter og den bedste forbindelse. Derfor er aftalen med Norlys strategisk vigtig, forklarer :

“Aftalen slår vores position som den største udbyder af højhastighedsforbindelser fast. Med mere end 40% af forbindelserne ind i de danske husstande er vi er glade for at være danskernes absolut foretrukne udbyder af bredbånd”, fortæller Christian Morgan, strategidirektør i Nuuday, og fortsætter:

“Vores overordnede strategi er, at vi skal levere den bedste hastighed til flest mulige danskere, og for husstande og virksomheder med adgang til Norlys fibernet er der noget at glæde sig til, når vi om lidt er klar med lynhurtigt bredbånd fra Hiper og TDC Erhverv og tv- og bredbåndprodukter fra Yousee”.

Norlys og Nuuday lægger nu sidste hånd på de praktiske detaljer i forbindelse med aftalen, og forventningen er, at Hiper som det første Nuuday selskab kan tilbyde sine produkter på hele Norlys’ net i begyndelsen af 2021. Senere på året ventes det også at produkterne fra Yousee og TDC Erhverv bliver tilgængelige.

Aftalerne mellem Nuuday og Norlys er kommet i stand gennem den uafhængige platform OpenNet, der i forvejen leverer til en lang række service providere og ejere af fibernet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.