Forside Produkter HiFi & Surround

Ny Sonos soundbar: Arc SL bliver billigere (Opdateret)

-

Sonos Arc SL bliver en ny og lidt billigere variant af deres topmodel soundbar.

Ligesom Sonos One findes i to udgaver, en med mikrofon og stemmestyring og en billigere variant uden, så har Sonos valgt at lave det samme for deres topmodel soundbar.

Annonce:

Så nu kommer der en variant af Sonos Arc soundbar der kommer til at hedde Sonos Arc SL. Det bekræfter Sonos overfor onlinemagasinet Android Police.

Bortset fra manglende mikrofon og stemmestyring, så har den nye variant samme lyd og funktioner som ‘storebror’. Dog fås den ny kun i en farvevariant kaldet ‘Shadow’ – skyggesort.

Sonos Arc SL Shadow Edition kommer ud på de første markeder i denne måned. Det er i USA og Canada, hvor den vil blive solgt eksklusivt i Costco varehuse.

“Kunder kan købe Sonos Arc SL Shadow Edition, der kun fås i de deltagende Costco-butikker i USA og Canada”, fortæller Sonos til Android Police og fortsætter:

“Sonos Arc SL Shadow Edition kommer i en skyggesort farve og uden indbyggede mikrofoner. Arc SL Shadow Edition er tilgængelig for Costco-medlemmer for $ 749,99 USD / $ 949,99 CAD og vil være tilgængelig på Costco.com senere denne måned”.

Arc koster $50 mere ‘over there’. Omregnet til danske forhold betyder det nok en besparelse på omkring de 450 kr. ved at købe en Arc SL Shadow Edition, fremfor en Arc i hvid eller sort.

Der er endnu ingen informationer om hvornår den ny og lidt billigere soundbar eventuelt rammer butikshylder nærmere os her i Danmark.

Se også: TEST: Sonos Arc – Fantastisk Atmos soundbar med trådløs lyd

Opdatering 4/12: Sonos: ARC SL er kun USA

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.