Forside * Featured

Klovn får en ny sæson på TV 2 Play

-

TV-serien Klovn er ikke lagt i graven. Ny sæson får premiere på TV 2 Play til sommer.

Hvis man gik og troede at universet Klovn var lagt i graven, med den sidste film i foråret, så kan man godt tro om igen. Seriens to bagmænd, Casper Christensen og Frank Hvam, har sagt ja til endnu en sæson.

Annonce:

Det bliver d. 8. sæson af Klovn og den kommer til at bestå af 8 afsnit. Optagelserne går i gang om kort tid og serien skal være klar til udsendelse til sommer. Det skriver TV 2 i en udmelding.

 

Hvorfor åbner I døren til universet igen?, spørges i udmeldingen

“Det handler om to ting. For det første har vi det utroligt sjovt, når vi laver ‘Klovn’, og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned, da filmen blev taget af sidste forår”, fortæller Casper Christensen.

Filmen fik aldrig lov at leve sit liv fuldt ud i biografsalene, da coronaepidemien lukkede de danske biografer i marts 2020.

“Egentlig meldte vi kun ud, at det var den sidste film. Med en sæson 8 er vi også stille og roligt gået i gang med at lukke serieuniverset. Vi satser på at gøre det med manér”, supplerer Frank Hvam.

 

De gode gamle kendinge

I slutningen af 2020 trak privatpersonen Casper Christensen en del overskrifter, da biografien ‘Casper’ af Martin Kongstad udkom. Om sin veganske livsstil og det, at han var blevet døbt og læste i Bibelen.

Er det også den ‘nye’ Casper’, vi møder i ‘Klovn’ sæson 8?, spørges i udmeldingen.

“Nej, det bliver et gensyn med den gode, gamle Casper fra ‘Klovn’-universet. Sammen med alle de andre gode, gamle kendinge, blandt andre Franks nevø, Bo, og Caspers nye kone, Fnug”, fortæller Casper Christensen, der glæder sig til at komme i gang med optagelserne.

Og der burde også være garanti for, at Frank stadig er den Frank.

“Personligt har jeg ikke foretaget et eneste nyt valg de seneste 16 år. Det vil skinne tydeligt igennem i sæson 8”, slutter Frank Hvam.

Klovn sæson 8 får premiere til sommer på streamingtjenesten TV 2 Play, og Casper Christensen instruerer selv de otte afsnit.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.