Forside * Featured

Netflix kommer med mindst én ny film om ugen i 2021

-
Chris Hemsworth (t.v.) er en af de mange stjerner på Netflix’ rolleliste i 2021. Denne gang i filmen ‘Escape from Spiderhead’ (Foto: Netflix)

Der er i alt 71 nye film på vej til Netflix-abonnenterne i de kommende 12 måneder. Streamingtjenesten har netop løftet lidt af sløret for dem.

Midaldrende Recordere-læsere kan muligvis huske hvordan film på tv ikke ligefrem væltede ud af skærmen i de tidlige 1980’ere. Der var i stedet ofte tale om ”Ugens film”, når statsradiofoniens fjernsynstjeneste Daaarnmarks Raaardio lørdag aften havde en eller anden Hollywood-film på programmet.

Siden har vi naturligvis fået adgang til alle de film, vi kan konsumere, men der kan måske alligevel være grund til at starte en form for ”Ugens film”-tradition, hvis man vel at mærke er Netflix-abonnent. Netflix har nemlig løftet sløret for deres 2021-planer, og disse inkluderer blandt andet en ny, original film fra streamingtjenesten hver uge.

Annonce:

Faktisk er der tale om ”mindst” én ny, original film om ugen, for i visse uger kommer der mere end en enkelt, ny film. I alt er 71 nye film programsat til at blive tilgængelige på Netflix i 2021, og det er film med både store og små stjerner og i et hav af forskellige genrer.

Netflix har sammensat, hvad der i branchen kaldes en ”sizzle reel” med klip fra mange af filmene, præsenteret af nogle af hovednavnene på rollelisterne. Ballet åbnes af nogle af Hollywoods p.t. største navne, nemlig Dwayne ’The Rock’ Johnson, Gal ’Wonder Woman’ Gadot og Ryan ’Ryan Reynolds’ Reynolds (Okay, så Ryan ’Deadpool’ Reynolds, da).

Stjernespækket line-up

Herefter følger en perlerække af stjerner, der blandt andet præsenterer titler som ’Red Notice’, der har de tre førnævnte stjerner på plakaten. Der er også western-filmen ’The Harder They Fall’ med Regina King fra ’Watchmen’-serien og Idris Elba og superhelte-satiren ’Thunder Force’ med Octavia Spencer og Melissa McCarthy.

Blandt de helt store titler i 2021 – i hvert fald, når det gælder topnavne – er ’Don’t Look Up’, der er skrevet og instrueret af Adam McKay, som instruerede ’Anchorman’-filmene og også stod bag den geniale film ’Vice’, hvor Christian Bale spiller den tidligere amerikanske vicepræsident Dick Cheney, og ikke mindst ’The Big Short’, hvoraf de to sidstnævnte var Oscar-nominerede.

Denne gang tager McKay livtag med en situation, hvor Jorden står foran at blive destrueret af en asteroide, og det bliver to astronomer så sendt på en global medieturné for at forklare klodens befolkning. De to astronomer spilles af Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence, men filmen har også Cate Blanchett, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Chris Evans, Ron Perlman og Matthew Perry på rollelisten.

Men der er masser af andre stjerner, der dukker op i klippene, fra Jason Momoa og Amy Adams over Chris Hemsworth til Dave Bautista og Anthony Mackie, der allerede er klar som cyborg-soldat senere på ugen i filmen ’Outside the Wire’. Variety har fået fat i den fulde liste af film, der er på vej på Netflix i år, og du kan se titlerne efter sizzle reel’en herunder.

 

ACTION

Army of the Dead

Awake

Kate

Outside the Wire (January 15)

Red Notice

Sweet Girl

 

HORROR

Fear Street Trilogy

No One Gets Out Alive

There’s Someone Inside Your House

Things Heard and Seen

 

THRILLERE

Blood Red Sky

Beckett

Escape from Spiderhead

Intrusion

Munich

O2

Night Teeth

The Swarm

The Woman in the Window

 

SCI-FI

Stowaway

 

ROMANTIK

A Castle For Christmas

Fuimos Canciones

Kissing Booth 3

Love Hard

The Last Letter from Your Lover

The Princess Switch 3

To All The Boys: Always and Forever

Untitled Alicia Keys Rom-Com

 

DRAMAER

Beauty

Blonde

Bombay Rose

Bruised

Concrete Cowboy

Fever Dream

Malcolm & Marie (February 5)

Monster

Penguin Bloom (January 27)

Pieces of Woman (January 7)

The Dig (January 29)

The Guilty

The Hand of God

The Power of the Dog

The Starling

The White Tiger (January 22)

Unt. Alexandre Moratto Film

Unt. Graham King

 

WESTERNS

The Harder They Fall

 

Komedier

8 Rue de l’Humanité

Afterlife of the Party

Bad Trip

Don’t Look Up

Double Dad

I Care A Lot (February 19)

Moxie (March 3)

The Last Mercenary

Thunder Force

 

FAMILIEFILM

A Boy Called Christmas

A Winter’s Tale from Shaun the Sheep

Back to the Outback

Finding ‘Ohana (January 29)

Loud House

Nightbooks

Robin Robin

Skater Girl

Teenage Mutant Ninja Turtles

Trollhunters: Rise of the Titans

Wish Dragon

YES DAY (March 12)

 

MUSICAL

A Week Away

tick, tick…BOOM

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.