Forside * Nyheder

Hvad med en ‘robutler’ til hjemmet?

-
Samsung Handy Bot

Samsung Handy Bot kan hjælpe med opvasken og vasketøjet og skænke en drink

Sådan forestiller Samsung sig at en robot butler, udstyret med kunstig intelligens (AI), vil kunne hjælpe til i hjemmet i fremtiden.

Samsung Bot Care er ikke et færdigt produkt der kan købes i morgen. Det er et koncept hvordan Samsung ser hjælperobotter til hjemmet. Robotter der kan ‘tænke’ selv.

Annonce:

Robotten er under udvikling og bygger på avanceret AI, til at genkende og afhente genstande i forskellige størrelser, former og vægte og bliver en forlængelse af dig selv, som hjælper dig med at gøre rent i hjemmet.

Lad robotten hjælpe med husarbejdet som at fylde og tømme opvaskemaskinen, ordne vasketøjet og skænke en drink til dig, alt imens du hviler ud. Lad robotten være din forlængede arm, assistent og ledsager.

Samsung Bot Care vil kunne lære dine vaner og læse din kalender, så den kan hjælpe dig gennem en travl hverdag.

Hvad synes I om konceptet? Må der gerne flytte en ‘robutler’ ind hos jer, når det en gang bliver muligt at erhverve sig sådan en?

På videoen herunder ses hvordan Samsung forestiller sig at robotten kan hjælpe.

 

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Læs mere i vores CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.