Forside * Featured

Godkendelse afslører ny Sonos-højttaler

-

Sonos har fået godkendt en ny højttaler der får trådløs opladning.

En ny Sonos-højttaler er netop blevet godkendt hos FCC (Federal Communications Commission) som er den styrelse der godkender elektronikprodukter med radiokommunikation til det amerikanske marked.

Annonce:

Det betyder at FCC godkender produkter med WiFi, Bluetooth mv. og derfor er deres database løbende en kilde til kendskab til nye elektronikprodukter, før produkterne lanceres.

FCC har netop godkendt en ny Sonos-højttaler. En højttaler der går under modelnavnet S27.

De tekniske specifikationer er holdt skjult og der er heller ingen billeder af nyheden, men der er dog oplysninger der indikerer hvad vi kan forvente.

Hos FCC er der en illustration af hvordan de har testet på de trådløse signaler fra højttaleren.

Test-opstilling. Illustration: FCC

Her kan man se at den ny Sonos-højttaler (EUT) står på en trådløs oplader. Så det må være en højttaler på batteri.

Sonos har allerede Move, der er en batteridrevet højttaler, så den nye her er nok et suplement til det produkt. Selvom Sonos Move er bærbar, så har den en størrelse der ikke lige passer i en computer- eller dame-taske. Den er svært at tage med på farten, og det kunne være det som Sonos nu adresserer.

Se også: Test af Sonos Move – Nu er Sonos helt trådløs

Hvor Sonos Move har en oval form (set fra oven) så vil Sonos S27 (navn endnu ukendt) have en rund form. Dette afsløres af den label som placeres i bunden af højttaleren:

Label i bunden af Sonos S27. Kilde: FCC

Hvornår Sonos slipper nyheden løs må vi afvente at se. Men når først et produkt dukker op som godkendt i databasen hos FCC, så plejer lanceringen at komme indenfor få uger.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.