Forside * Nyheder

OnePlus investerer 935 millioner kroner i kamerateknologi, og lancerer OnePlus 9 den 23. marts

-

OnePlus annoncerer i dag et nyt treårigt samarbejde med den ikoniske kameraproducent Hasselblad. OnePlus investerer 935 millioner kroner i udvikling af kamerateknologi over de næste tre år. Sammen har de to virksomheder allerede skabt det imponerende kamerasystem Hasselblad Camera for Mobile i den nye OnePlus 9-serie, der lanceres den 23. marts kl. 15.00.

For at levere den bedste smartphone-kameraoplevelse til sine brugere har OnePlus indgået et samarbejde med den ikoniske kameraproducent Hasselblad, der de seneste 80 år har været førende indenfor kamerateknologi. Hasselblad har i mange år været anvendt af verdens bedste fotografer og er fx kameraet, der har indfanget Armstrongs første skridt på månen.

OnePlus og Hasselblad skal samarbejde om at udvikle og levere forbedrede kamerasystemer til fremtidige OnePlus-smartphones, herunder den kommende OnePlus 9-serie. Samarbejdet starter med software, og udvides til flere dimensioner i løbet af de næste 3 år. De to parter vil i fællesskab udvikle innovative billedteknologier og fortsætte med at forbedre Hasselblad Camera for Mobile for at kunne tilbyde en endnu bedre kvalitet og brugeroplevelse for OnePlus’ brugere.

Annonce:

”OnePlus har altid prioriteret en premium brugeroplevelse højere end alt andet. Et af vores strategiske fokusområder er at forbedre kameraoplevelsen i vores smartphones, hvilket vi vil gøre med ekspertise fra legendariske Hasselblad.,” siger Pete Lau, grundlægger og administrerende direktør for OnePlus i en pressemeddelelse.

 

Dette billede af OnePlus 9 Pro er tidligere blevet lækket af @evleaks på Voice (Foto: @evleaks/OnePlus)

Investerer 935 millioner kroner i udvikling af kamerateknologi

OnePlus annoncerer samtidig en strategisk investering på 935 millioner kroner (150 millioner USD) til udvikling af kamerateknologi de næste tre år. Investeringen skal sikre, at OnePlus fortsat kan tilbyde sine brugere en premium, innovativ og smartphone-oplevelse med markedets bedste kamera.

 

Et lækket billede af, hvad der menes at være OnePlus 9 Pro (Foto: @Onleaks / Voice)

OnePlus 9-serien lanceres den 23. marts

OnePlus 9-serien er en enestående kombination af OnePlus’ hardware og hurtige software samt ekspertise og æstetik fra Hasselblad. Sammen har de to virksomheder skabt det mest avancerede OnePlus-kamerasystem til dato: Hasselblad Camera for Mobile.

OnePlus 9-serien tilbyder en Sony IMX789-sensor til den største og mest avancerede hovedkamera-sensor nogensinde på en OnePlus-enhed. Med 12-bit RAW farvedybde bliver kameraoplevelsen op til 64 gange mere farverig end før, hvilket giver mere dynamiske og levende billeder, og giver professionelle fotografer bedre muligheder for redigering. Hasselblad Camera for Mobile tilbyder også forbedret HDR-videooptagelse og understøtter optagelse i 4K 120FPS og 8K 30FPS video.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.