Forside * Nyheder

Basketball-stjerne bekræfter Apples nye Beats-øretelefoner

-
(Foto: LeBron James/Instagram)

Apples næste trådløse øretelefoner er blevet set i ørerne på L.A. Lakers-spilleren LeBron James.

Når man er blandt de trend-sættende stjerner, som Apple gerne vil sætte sine produkter i forbindelse med, kan det godt betale sig at åbne døren, når postbudet kommer med en pakke fra Cupertino.

Man skal bare lige passe på med de der sociale medier, for ellers kan man lynhurtigt komme til at tale over sig, selv helt uden at sige et eneste ord. Sådan gik det for eksempel til, da basketball-stjernen LeBron James onsdag kom til at afsløre eksistensen af et nyt Apple-produkt.

Annonce:

L.A. Lakers-spilleren lagde nye fotos af sig selv op på sin Instagram-profil med et par motiverende budskaber til sine fans. Men det var ikke disse budskaber, som tech-medierne fik øje på. Og da slet ikke Apple-eksperterne hos 9to5Mac. De var i stedet fokuserede på, hvad James havde i ørerne på billederne.

(Foto: 9to5Mac)

Det var nemlig et produkt, der hidtil ikke er officielt lanceret, men som der går rygter om, blandt andet præsenteret af 9to5Mac selv. Der er tale om Apples næste trådløse øretelefoner, der bliver lanceret under Beats-mærket.

ANC og ”Hey Siri”

Apple købte Beats i 2014 og har siden været vært for firmaets hovedtelefoner, der er rettet mod et publikum, der godt kan lide musik hvor de laveste frekvenser er fremherskende. Vi kan derfor formentlig også forvente at Beats-øretelefonerne har lidt ekstra bas i deres lydprofil. Sådan var det i hvert fald med Beats’ første forsøg udi trådløse øretelefoner, Powerbeats Pro.

Disse er dog temmelig store og klodsede og har en bøjle på. Sådan er det imidlertid slet ikke med Beats Studio Buds, som de nye øretelefoner angiveligt hedder. Det navn skulle være temmelig sikkert, for 9to5Mac har fundet denne og andre informationer i dokumenter relateret til betaudgaven af iOS 14.6, der blev afsløret for en uge siden og også bekræftede eksistens af Apples Lossless-initiativ.

For to dage siden dukkede der så billeder op af de nye øretelefoner, da disse blev godkendt af de amerikanske telemyndigheder, FCC. I den forbindelse blev der afsløret billeder af en sort model. Men ifølge dokumenterne findes der også en rød og en hvid model, som dem, LeBron James har i ørerne. De kan genkendes på formen og placeringen af det karakteristiske Beats-logo. Beats Studio Buds har ifølge dokumenterne såvel aktiv støjreduktion som Apples chip til hurtig parring ombord, og understøtter ”Hey Siri”-funktionen.

Beats Studio Buds bliver samtidig de første øretelefoner med Apple-dedikerede funktioner, der ikke har små stænger stikkende ud af ørerne på brugeren. De forventes lanceret i juni sammen med Apples andre nyheder på musikfronten, så nu, hvor deres eksistens er bekræftet, hører vi nok mere om dem 7/6 ved åbningen af WWDC.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.