Forside Nyheder

Medie: Sonys næste top-øretelefoner kan modstå vand og spille i 12 timer

-
(Foto: Sony/WinFuture)

Forventningerne er netop blevet endnu højere til Sony WF-1000XM4, efter nye informationer og fotos er blevet lækket.

Da vi sidst skrev om Sonys opfølger til de velanmeldte og populære WF-1000XM3-øretelefoner fra Sony, sluttede artiklen med sætningen ” Der er dog stadig ingen meldinger om vand- og stænktæthed.”

Det var primært fordi netop modstandsdygtighed overfor vandstænk, der kommer fra regn og sved er den feature, de fleste havde efterlyst ved WF-1000XM3, inklusive Recorderes anmelder. Med så mange gode funktionaliteter og høj lydkvalitet, er det en besynderlig ting at mangle for et stort brand som Sony.

Annonce:
(Foto: Sony/WinFuture)

Det ser dog imidlertid ud til, at Sony retter op på dette med efterfølgeren, WF-1000XM4. Ifølge det tyske website WinFuture har disse nemlig en IPX4-certificering, hvilket gør dem stænk-resistente. Du skal dog næppe tage dem med ned under vandet i svømmehallen.

WinFuture har fået fingre i både disse nye specifikations-informationer og hvad der ligner officielle PR-billeder, så der er god grund til at tillægge disse rygter en vis troværdighed. De lækkede informationer bekræfter derudover en anden nyhed, vi sidst hørt om øretelefonerne, nemlig at de understøtter hi-res-lyd.

Op til 12 timers afspilning

Dette skulle blandt andet ske gennem benyttelse af eget Sonys LDAC-codec, og at de nye øretelefoner har Sonys V1-processor ombord. Den sidstnævnte skulle i øvrigt også hjælpe til med at forbedre den aktive støjreduktion (ANC), som Sony var blandt de første til at inkludere i denne generation af trådløse øretelefoner.

Batterilevetiden skulle ifølge WinFutures informationer også være blevet forbedret – og de har et højere bud end de rygter, vi hørte i første omgang. Ifølge de seneste bulletiner kan WF-1000XM4 spille i otte timer med ANC slået til og 12 timer uden. De sidste, vi hørte, var 6 timer, men måske er det, hvis al musikken er i hi-res og der derfor kræves lidt mere processorkraft.

(Foto: Sony/WinFuture)

Ifølge de nyeste rygter kan ladeæsken til de nye øretelefoner lades trådløst op via Qi-standarden. Æsken skulle kunne levere to yderligere, fulde opladninger til øretelefonerne, før også den skal lades op, og det giver altså en samlet levetid på 36 timer. WinFuture nævner også, at Sony vil fremhæve en forbedret talekvalitet ved telefon-samtaler og videochat som en del af markedsføringen.

WinFuture har også fået oplyst en europæisk pris, som hedder 279,90 Euro, eller cirka 2.156 danske kroner. Sitet har ikke fået nogen lanceringsdato, men skriver blot, at en lancering er nært forestående. Det passer nogenlunde med, at den sidste lækage angav en salgsstart i anden uge af juni.

Annonce:
Forrige artikelBasketball-stjerne bekræfter Apples nye Beats-øretelefoner
Næste artikelDansk corona pas app er klar
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.