Forside Produkter Mobil

OnePlus Nord 2 5G får AI-chipset fra MediaTek

-

Den nye OnePlus Nord 2 5G kommer med det AI-understøttende chipset Dimensity 1200-AI, der med kunstig intelligens giver brugerne en ultrahurtig og imponerende smartphoneoplevelse.

OnePlus fortæller i dag, at deres kommende OnePlus Nord 2 5G kommer med chipsettet Dimensity 1200-AI fra MediaTek. Med udgangspunkt i Dimensity 1200 har OnePlus i tæt samarbejde med MediaTek udviklet nye AI-funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen på tværs af forskellige touchpoints.

Annonce:

OnePlus og MediaTek har valgt navnet Dimensity 1200-AI for at understrege chipsettets nye AI-muligheder og samtidig differentere chipsettet fra standardmodellen Dimensity 1200.

“Dimensity 1200-AI er det første eksempel på MediaTeks Dimensity Open Resource Architecture-initiativ, der optimerer det kraftfulde Dimensity 1200 5G-chipset for at kunne tilbyde OnePlus-brugere en mere personlig oplevelse. AI er med til at omforme chipset-teknologien, og dette initiativ giver brands som OnePlus mulighed for at tilgå de nyeste AI-drevne muligheder med den fleksibilitet, der skal til for at innovere,” siger Dr. JC Hsu, Corporate VP og GM i MediaTeks Wireless Communications Business Unit i en pressemeddelelse til recordere.dk

Det nyeste medlem af OnePlus Nord-familien, OnePlus Nord 2 5G, vil anvende AI til at optimere en række teknologier, heriblandt fotografi, skærm og hurtig responstid.

LÆS OGSÅ: TEST: OnePlus Nord CE 5G En billig mobil med fokus på det væsentlige

OnePlus Nord 2 5G får kamera med AI

Med AI-billedteknologi får brugerne en smartere og mere responsiv fotooplevelse med forbedrede resultater. Funktionen AI Photo Enhancement kan genkende op til 22 forskellige billedscenarier og justerer automatisk farvetoner og kontraster, der sikrer den bedst mulige billedkvalitet – selv om natten og i andre situationer med begrænset lys.

Med AI Video Enhancement-funktionen kan brugere optage med live HDR-effekter i realtid under videooptagelser. Det AI-optimerede chipset anvender DOL-HDR teknologi til at sikre bedre billedkvalitet, justere billedet under optagelser samt forbedre farveskala og -nøjagtighed i videoer.

OnePlus Nord 2 5G forventes at blive lanceret senere på sommeren.

Annonce:
Forrige artikelVolvo vil udvikle eget operativsystem i konkurrencen mod Tesla.
Næste artikelMere silo: Universal-film ryger eksklusivt på egen streamingtjeneste
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.