Forside * Featured

Samsungs nye 49″ buede gamerskærm har MiniLED bagbelysning

-

Samsung Odyssey Neo G9 er verdens første gamer skærm med MiniLED bagbelysning.

Samsung præsenterer nu deres nye generation af buede gamingskærme.

Annonce:

Odyssey Neo G9 (modelnavn: G95NA) kommer nu med Quantum dot og MiniLED-teknologi. MiniLED er en forbedret type bagbelysning til LCD-displayet, hvor der kan opereres med mange flere zoner.

Det giver mulighed for forbedret sortgengivelse og flere detaljer på skærmen, når der kører video fra spil mv.

 

 

Dertil kommer skærmen med Samsungs Quantum Matrix Technology, der bruger forbedret 12-bit gradering til større kontrol over lyskilden og gør mørkere områder mørkere og lysere områder lysere, via de i alt 2.048 dæmpningszoner.

Lysintensiteten på denne skærm går op til 2.000 nits, så den kan lyse igennem ved eksplotioner og andet der lyser op i spillet. Det statiske kontrastforhold på 1.000.000:1.

Skærmen er 49″ i formatet 32:9. Opløsningen er ‘Dual Quad High-Definition’ (DQHD) som er 5.120 × 1.440 pixels. Den klarer billedfrekvens op til 240 Hz med en responstid på 1 ms.

 

 

Odyssey Neo G9 leverer Adaptive Sync på DP1.4 og HDMI2.1 VRR (Variabel opdateringshastighed) via HDMI 2.1 med NVIDIA G-SYNC-kompatibilitet og AMD FreeSync Premium Pro.

Belysningen bagpå, som Samsung kalder et futuristisk infinity core belysningssystem, kan lyse i 52 farver samt fem muligheder for lyseffekt.

 

 

 

Pris og tilgængelighed

Samsungs Odyssey Neo G9 koster kr. 16.499,-

Kan forudbestilles fra den 29. juli.

 

Specifikationer

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.