Forside * Nyheder

Volvo Cars og EasyPark vil gøre det nemmere at betale for parkering

-

Volvo Cars vil sammen med EasyPark gøre parkering nemmere og mere bekvem ved at integrere parkeringsvirksomheden EasyParks app i infotainment-systemet, der bruger Android Automotive OS som operativsystem.

Appen i bilen tilføjer nye funktioner såsom forenklet parkeringsbetaling og en banebrydende autostopfunktion, som automatisk afslutter parkeringstiden, når bilen forlader parkeringspladsen. Denne nye funktion eliminerer et af vore dages små irritationsmomenter og gør livet lettere for Volvo-ejere.

Annonce:

Integrationen er resultatet af en ny aftale mellem Volvo Cars og EasyPark. I henhold til aftalen vil EasyPark-appen blive gjort tilgængelig på alle Volvo-modeller med infotainment-systemer styret af Android Automotive OS.

“Mange af os har på et tidspunkt oplevet dette: Det er en hektisk dag, du sætter dig ind i din bil og kører af sted – og først et par timer senere går det op for dig, at du har glemt at afslutte din parkeringstid,” udtaler Jonas Engström, chef for strategi og virksomhedskunder hos Volvo Cars i en pressemeddelelse. “Med EasyParks funktioner fjerner vi risikoen for overbetaling for parkering og sørger desuden for, at bilisterne nemt kan parkere deres bil uden at skulle bruge en parkeringsautomat eller en smartphone.”

I udvalgte parkeringshuse gør ekstrafunktioner det bl.a. muligt at finde en gade med gode parkeringsmuligheder samt at foretage fuldautomatiske parkeringer, hvor bilen ved hjælp af kamerateknologi på egen hånd starter, afslutter og betaler for parkeringen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.