Forside * Nyheder

Den næste MCU-serie er på vej: Se ’Hawkeye’-traileren nu

-

Efter den emotionelle rutschebane-tur i ’Avengers: Endgame’ er Clint Barton alias Hawkeye klar til lidt julesjov i stedet.

Den næste liveaction-serie i Marvels Cinematiske Univers (MCU) bliver lidt af et juleeventyr. Vi er knapt nok nået ind i efteråret, så det kan måske være lidt svært at komme i julestemning allerede, men traileren til førnævnte serie gør alt hvad den kan, desangående.

Annonce:

Efter liveaction-serier om Scarlet Witch og Vision, The Winter Soldier og The Falcon (Nu Captain America), Loki, og den animerede ‘What if…’, der kører lige nu, er den næste MCU-helt på bedding. Det er manden med det skarpe øje, buen og pilene: Hawkeye.  

Men Jeremy Renner, der også i denne serie spiller titelrollen, er ikke alene om denne opgave. I den tegnede version af Hawkeye-historierne trækker Clint Barton (den nuværende Hawkeye) sig tilbage og lader en kvinde overtage superhelte-figurens opgaver.

Hun hedder Kate Bishop og spilles i den kommende tv-serie af Hailee Steinfeld. Det lugter jo unægtelig lidt af, at det er sidste gang, vi ser Jeremy Renner i rollen som Hawkeye og at den kommende serie fortæller historien om ”generationsskiftet” – akkurat, som det skete med Captain America i ’The Falcon and the Winter Solider’.

Lettere og sjovere

Hvor sidstnævnte dog var noget af en alvorlig og dyster affære, ser ’Hawkeye’ ud til at blive lidt sjovere. Ifølge tegneserienørder på nettet indeholder traileren karakterer, der primært optræder i en række Hawkeye-tegneserie med en let og humoristiske tone. Det er også det, traileren lægger op til (…blandt andet med en Captain America-musical?!)

Sidst, vi så Hawkeye, var det ellers ikke ligefrem i noget lystspil. ’Avengers: Endgame’ begynder, som mange sikkert vil huske, med at Clint Bartons familie bliver tilintetgjort, da Thanos knipser med fingrene og udrydder halvdelen af klodens befolkning. Det får ham til at skifte Hawkeye-figuren ud med Ronin, hvis moralske kompas ikke er helt så funktionelt som Hawkeyes.

Natasha ”Black Widow” Romanoff får ham dog tilbage på sporet, tilbage i Avengers-flokken og tilbage i Hawkeye-kostumet med løfter om at der er en plan i spil, der kan neutralisere ”The Snap”. Men hun kaster sig også i døden for at sikre, at Clint Barton kan se sin familie igen. Det er måske meget forståeligt, at Barton er klar til at trække sig tilbage og fokusere på familien. 

’Hawkeye’ får premiere 24. november på Disney+. Der er seks afsnit, og det passer jo med, at serien slutter ved juletid eller lige efter. The Verges Chaim Gartenberg synes at traileren vækker mindelser om julefilm som ’Home Alone’ og ’Die Hard’, og det er måske ikke helt ved siden af. Hvad synes du? Skal du se ’Hawkeye’, når den har premiere? 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.