Forside * Fokus

Er du klar til at betale 179,- for en Apple pudseklud?

-

I forbindelse med lanceringen af de nye M1 Pro/Max MacBook Pro fra Apple, har Apple også lanceret en mikrofiber klud til 179,-, og den er åbentbart populær, for allerede nu er der 6-8 ugers leveringstid.

Apple brugte ingen tid på at præsentere deres nyeste tilbehør til de nye MacBook Pro modeller, men alligevel er et af de mest populære produkter på Apple Store lige nu en mikrofiber klud til 179 Kr., men så får du også en klud som Apple selv beskriver som

Annonce:

Pudsekluden er lavet af et blødt materiale, der ikke ridser. Den kan bruges til sikker og effektiv rengøring af enhver Apple-skærm, inklusive glas med nanotekstur.

Du kan også vælge at købe en mikrofiber klud i Harald Nyborg, hvor den koster en 10’er men så får du heller ikke Apple logo på.

 

Men at produktet er populært, må man give Apple – For allerede nu er der op til 8 ugers leveringstid. Kluden er iøvrigt ikke kun til de nye MacBook Pro’er men kan bruges på alle produkter med skærm.

Hvad siger du – Er du klar til at smide 179,- plus fragt for at få en Apple Pudseklud?

Hvis du er fristet, kan den købes her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.