Forside Baggrund

Philip Hue 4.7 klar

-

Philips Hue klar med udvidede dynamiske scener og Spotify-integration

Der er kommet en ny udgave af app’en Philips Hue. Version 4.7 åbner for integration med musiktjenesten Spotify, og det betyder at Hue-lyset nu kan følge musikken der høres på Spotify, hvis man vælger at synkronisere de to tjenester.

Annonce:

Scener kan nu gøres dynamiske, hvor lyset skifter langsomt mellem de farver scenen har. Dette virker både med de scener som følger med i app’en, tilpassede scener eller scener skabt ud fra et foto.

Nyhederne i Philips Hue 4.7 er:

  • Musikintegration med Spotify er nu klar i en tidlig udgave med adgang for alle. Tryk på fanen synkronisering i app’en for at komme i gang.
  • Dynamiske overgange virker nu med alle farvescener, uanset om de er valgt fra Hue -scenegalleriet, tilpasset af dig eller skabt ud fra et foto. Indstil en scene, og tryk derefter på afspilningsknappen på scenekortet for at lade dine lys langsomt skifte gennem scenens farver. Kører med en fast hastighed nu, en fremtidig opdatering vil gøre hastigheden til en personlig indstilling.
  • Nu kan der vælges individuelle lamper, når der oprettes en automatisering via fanen Automationer.

Plus nogle fejlrettelser.

 

Tilgængelighed

Philips Hue kan hentes her til Android og til Apple iOS

 

Annonce:
Forrige artikelEr du klar til at betale 179,- for en Apple pudseklud?
Næste artikelF1 TV klar på Apple TV-bokse
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.