Forside * Featured

Her er den nye MacBook Pro familie.

-

Portene er tilbage på de nye MacBook Pro modeller. Du får både SD Kort og HDMI udgang. Og rygterne om et hak i skærmen var rigtige nok

De nye MacBook Pro kommer i 14 og 16 tommer, og Apple har samtidigt valgt at vinke farvel til deres ikke alt for populære touch bar på de nye modeller.

Annonce:

Til gengæld får du Thunderbolt 4 og Magsafe opladning. Men du kan stadig oplade med USB-C hvis du ikke har den medfølgende oplader med. Samtidigt har Apple understøttelse for mange flere skærme tilsluttet. Op til 4 skærme og alle i 4K/UHD uden problemer.

 

Skærmen er Retina Pro, og 24% tyndere.

Uanset om du vælger 14 eller 16 tommer får du en Retina Pro skærm, og Apple har valgt at lægge et kamera-hak midt i toppen af skærmen. Skærmen har en opløsning på 2356 x 2234 pixels.

Skærmen får også ProMotion, så den kan skifte opdateringshastighed efter behov. Dette vil give endnu bedre batteritid.

Skærmen bruger iøvrigt samme Mini-LED teknologi som kommer fra den store iPad Pro model. Skærmen understøtter også HDR.

Kameraet i hakket er på 1080p, og har fået endnu bedre ydelse i lavt lys.

 

Endnu bedre lyd

De nye MacBook Pro kommer med endnu bedre højttalere, og både 14″ og 16″ modellen kommer med hele 6 højttaler enheder. Apple siger at de nye MacBook Pro kan levere hele 60% mere bas, og understøtter virtual surround sound.

 

Kommer i modeller med både M1 Pro og M1 Max.

Apple siger at de nye MacBooks er op til dobbelt så hurtige som de nuværende Intel I9 modeller, og på grafik er de op til 2.5 gange hurtigere.

Dette skyldes de nye M1 Pro og Max chipset, der kan købes til begge modeller.

Med de nye chipset kan man også få modeller op til 64GB hukommelse, der kan deles mellem grafik og apps.

SSD’en kan overføre over 7,3 GB/sek.

Batteritiden får et ordentligt hop på de opgaver du har brug for – Du får mellem 17 og 21 timers videoafspilning afhængig om du vælger 14″ eller 16″ modellerne.

 

Pris og levering

  • 14″ Pro fra kr. 17.499,-
  • 14″ Max fra kr. 25.399,-
  • 16″ Pro fra kr. 21.799,-
  • 16″ Max fra kr. 27.199,-

Kan bestilles fra i dag.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.