Forside * Featured

IKEA er klar med møbler til gaming i samarbejde med ROG

-

IKEA er klar med en gaming-produkt serie, der allerede er landet i butikkerne og online. Serien består blandt andre af gamerstole, nakkepuder og musemåtter.

IKEA harnetop lanceret en kollektion af gamer-udstyr sammen med gaming mærket ROG. Kollektionen, som både er funktionel og til at betale, er udviklet med input fra professionelle og entusiastiske gamere, så der er helt styr på et højt level af komfort i kollektionen, fortæller IKEA i en pressemeddelse.

Annonce:

 

Du kan anskaffe dig en af de nye gamerstole til blot 349 kr. og du kan få en musemåtte for kun 99 kr. Skal du have hele pakken, kan du købe et startkit med stol, skrivebord og skuffeelement. Her ligger prisen på 1.947 kr. – 5.197 kr. Ud over møblerne indeholder kollektionen også kopholdere, tæpper og hulplader, som kan pifte din gamerstation op.

 

“Spillere sidder i timevis – længere end de fleste kontorarbejdere. Vores produkter skal tilbyde bedre ergonomi og fungere, så spillerne kan blive endnu bedre til det, de laver uden at slide deres kroppe op,” fortæller Jon Karlsson, Designer hos IKEA i en pressemeddelelse til recordere.dk

Verdens mere end 2,5 milliarder gamere har ikke identisk smag og behov, derfor kommer flere af produkterne i gamer-serien også i forskellige størrelse.

Kollektionen kan købes online og i butikkerne nu. Du kan læse mere, og se hele kollektionen her.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.