Forside Nyheder

P6 og P8 reddet: DR får flere penge

-
DR Byen. Foto: recordere.dk

Et politisk flertal vil tildele DR ekstra penge for videreførsel af radiokanalerne P6 Beat og P8 Jazz

DR får nu 15,0 mio. kr. årligt i 2022, 2023 og 2024, der skal gøre det muligt at videreføre radiokanalerne P6 Beat og P8 Jazz.

Radiokanalerne stod egentlig til at lukke, som følge af de besparelser på DR som den borgerlige regering i sin tid besluttede. Det skriver Kulturministeriet i en udmelding.

Annonce:

“Ved at bevare P6 Beat og P8 Jazz skaber vi ro om miljøerne omkring alternativ rytmisk musik og jazz. Samtidig får radiolytterne fortsat glæde af en journalistisk formidling af disse genrer, der går i dybden med fortællingen om musikken og kunstnerne”, fortæller Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen.

Det er et politisk flertal bestående af SF, Radikale Venstre, Enhedslisten og regeringen har besluttet at videreføre P6 Beat og P8 Jazz.

De 15 millioner kr/år til radiokanalerne tages fra en overskudspulje fra licensindtægterne, altså licensmidler der endnu ikke var fordelt til andet formål.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.