Forside * Featured

Nu vil Apple lade dig reparere med originale reservedele

-

Er du fingernem og ferm til at adskille og samle elektronik, så vil Apple nu lade dig klare reparationen selv, med vejledninger og originale reservedele.

Apple præsenterer nu reparation via selvbetjening. Det er Apple-reservedele, -værktøjer og -brugervejledninger, som gør det muligt at klare en reparation/udskiftning selv.

Annonce:

Så er du ferm med fingrene og ikke bange for at kaste dig over reparation af elektronikken selv, så vil Apple sælge originale reservedele, sammen med vejledninger og værktøjer.

Her ved premieren vil det være iPhone 12-familien og iPhone 13-familien som der sælges reparationskits til. Senere følger kits til Mac-computere med M1-chips.

 

 

“Når vi giver større adgang til originale Apple-reservedele, får vores kunder endnu flere valgmuligheder, hvis der er brug for en reparation”, udtaler Jeff Williams, Apples Chief Operating Officer i en udmelding, og fortsætter:

“I de seneste tre år har Apple næsten fordoblet antallet af servicesteder med adgang til Apples originale reservedele, værktøjer og uddannelse. Og nu tilbyder vi en mulighed for dem, der ønsker at udføre deres egne reparationer”.

Salget til private vil supplere salget til 5.000 Apple-autoriserede serviceudbydere og 2.800 uafhængige reparationsudbydere, som har adgang til de samme originale reparations-kits.

Til at begynde med vil der være mere end 200 originale reservedele med reparations-vejledninger til iPhone 12-familien og iPhone 13-familien.

Efter reparationen får kunder, som returnerer deres brugte del til genbrug, tilskud til deres køb.

 

Tilgængelighed

Fra begyndelsen af næste år rulles det ud i USA og ordningen udvides derefter til yderligere lande i løbet af 2022.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.