Forside * Featured

Star Trek: Discovery trækkes fra Netflix lige før sæsonpremiere

-

Star Trek: Discovery flytter til Paramount+ (senere SkyShowtime)

Scifi-serien ‘Star Trek: Discovery’ forsvinder fra streamingtjenesten Netflix, lige inden sæsonpremieren. Det skriver Deadline.

Annonce:

I hjemlandet USA vises serien på tjenesten CBS All Access, men Netflix har betalt dyrt for rettighederne for streaming til resten af verden.

Nu kommer Netflix til at spare de penge for serien flytter og det lige inden premieren på sæson 4, hvor første nye sæsonafsnit kan streames i USA fra i morgen d. 18. november.

Serien flytter til Paramount+ hvor sæson 4 får premiere i det nye år

“I takt med at vi hastigt udvider vores globale streaming-fodaftryk, bringer vi flere af vores toptitler hjem til ViacomCBS til Paramount+ markeder rundt om i verden”, fortæller ViacomCBS Networks Internationals streamingchef Kelly Day til Deadline, og hun fortsætter:

“Vi har en stærk global og lokal indholdspipeline, der positionerer os til succes på tværs af vores regioner, og hjemtagningen af elskede serier som Star Trek: Discovery for Paramount+ er endnu et skridt fremad, hvor vi bringer fans flere serier verden over”.

En gang i løbet af det nye år vil Paramount+ her i Danmark blive indlemmet i en ny tjeneste med navnet SkyShowtime. Så om Star Trek: Discovery når at komme på Paramount+ inden, må vi afvente at se.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.