Forside * Nyheder

EU godkender Discoverys erhvervelse af WarnerMedia, med HBO og WarnerBros

-
(Foto: Warner Bros. Discovery)

EUs konkurrencemyndigheder har godkendt at Discovery kan overtage WarnerMedia, selskabet med HBO og Warner Bros

Konkurrencemyndighederne hos EU har vendt tommelfingeren op overfor den kommende mediekæmpe, med Discovery, HBO og Warner Bros ombord.

Europa-Kommissionen har godkendt at Discovery erhverver WarnerMedia fra AT&T, og det uden betingelser. Det skriver Discovery i en udmelding.

Annonce:

“Godkendelse fra Europa-Kommissionen er en vigtig milepæl i retning af at fuldføre vores foreslåede transaktion med AT&T”, fortæller David Zaslav, President og Chief Executive Officer for Discovery, og adm. direktør for det kombinerede selskab.

“I dag bevæger vi os et vigtigt skridt tættere på at skabe Warner Bros. Discovery, en førende underholdningsvirksomhed, der vil være en af ​​verdens førende investorer inden for premium-indhold og en positioneret til at betjene forbrugerne med, hvad vi mener vil være det mest komplette indholdstilbud under ét. tag”, fortsætter David Zaslav

Discovery forventer at overtagelsen af WarnerMedia vil kunne afsluttes i midten af ​​2022, med forbehold for godkendelse fra Discoverys aktionærer og yderligere regulatoriske godkendelser. Der kræves ingen godkendelse fra AT&Ts aktionærer.

 

Brands som samles hvis købet går igennem

Se også

Sammenlægningen af Warner og Discovery har fået et navn

En ny gigant er født: WarnerMedia og Discovery fusionerer

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.