Forside * Featured

Google opdaterer Chromecast med Google TV

-


Chromecast med Google TV får en softwareopdatering som forbedrer Dolby Vision afspilning og plads på enheden.

Google Chromecast med Google TV får nu en software-opdatering som forbedrer flere ting. Det skriver What HiFi.

Faste brugere af den lille mediestreamer kan være stødt på det første problem, at afspilning af indhold med Dolby Vision ikke altid har virket stabilt. Afspilningen kunne hakke i det, med korte pauser. Det har Google nu fået forbedret, så der nu skulle være flyende afspilning, også med Dolby Vision.

Annonce:

En anden udfordring som kan være med Chromecast med Google TV er at den kommer med begrænset lagerkapacitet. Det er 8GB flashmemory i den, og det er noget mindre end f.eks. Apple TV 4K med hhv. 32GB og 64GB.

Den mindre plads betyder at enheden kan løbe tør for plads, eksempelvis at der ikke kan installeres flere apps før der slettes nogle af de tidligere.

I den nye opdatering så er systemsoftwaren optimeret så den kun fylder 158MB, og det har betydet 2-300 MB ekstra, fortæller brugere til magasinet.

Samtidig er der kommet en funktion til at se hvor meget de enkelte apps fylder. Det er muligt direkte at afinstallere apps fra den oversigt, så det er blevet nemmere at rydde op.

Det underliggende OS, som Google TV kører ovenpå, er fortsat Android TV 10.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.