Forside * Nyheder

Lav pris høj ydelse: Her er de nye OnePlus Buds Z2

-

OnePlus er klar med næste generation af deres Buds Z2, der tilbyder aktiv støjreduktion på op til 40dB, og til en pris på kun 849,-

Er du på jagt efter et par in-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion, og ikke vil betale over 1.000 kroner som de fleste koster, så er OnePlus klar med et nyt sæt in-ears der koster 849,-.

Annonce:

Du får samlet 38 timers batteritid, og med 10 minutters opladning får du 5 timers afspilningstid. Batteritid på headset er 5 timer med aktiv støjreduktion slået til og 7 timer uden den aktive støjreduktion slået til.

 

De nye Buds Z2 kommer iøvrigt med IP55 rating, mens etuiet har en IPX4 certificering mod væske og støv. Med IP55 kan du faktisk skylle dine headsets rene med vand hvis de er blevet for beskidte.

De nye Buds Z2 er iøvrigt krympet i størelse og vægt i forhold til 1. generation. Stængerne er blevet 15% kortere, og så har Z2 fået samme 11mm drivere som der er i OnePlus Buds Pro.

Den aktive støjreduktion, kommer med to indstillinger “Faint” med +/- 25dB, og Extreme +/- 40dB. Du kan naturligvis også køre transparent lyd, så du kan høre alt hvad der sker omkring dig.

Inde i OnePlus Buds Z2 finder du tre mikrofoner der bruges til både den aktive støjreduktion og til telefonopkald med støjdæmpning også.

OnePlus Z2 kommer med Dolby Atmos support, og understøtter forskellige lydindstillinger

  • Cinematic Mode
  • Music Mode
  • Gaming funktion

Er du på Android får du understøttelse for “Google Fast Pair” og “Find my Buds”, og det virker på alle Android modeller med Android Version 10 eller nyere. Er du på iPhone kan du bruge “HeyMelody” app’en til at forbinde og opsætte OnePlus Buds Z2.

Recordere.dk skulle få et sæt til test, og håber at have testen klar inden jul.

 

Pris og levering

OnePlus Buds Z2 kommer i farverne sort og hvid og kan købes inden jul til en vejledende udsalgspris på 849,-. Du kan købe OnePlus Buds på oneplus.com, men de kommer også til salg hos en række danske forhandlere.

 

Galleri

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.