Forside * Nyheder

Take That: Gary Barlow julevært på Radio Soft

-
Gary Barlow, foto: Radio Soft(Bauer Media)

I 90’erne var Gary Barlow en af verdens mest populære popdrenge i Take That. Juleaftensdag klokken 13.00 er han vært i dansk radio på Radio Soft

Julestemningen er på plads, når selveste Gary Barlow sætter sig bag mikrofonen og julehygger med alle den 24. december klokken 13 på Radio Soft, der frem mod jul kalder sig “Hele Danmarks Juleradio”.

Og det bliver en fantastisk eftermiddag. Programmet har fået titlen ’Jul med Gary Barlow’, og han må siges at være den helt perfekt julevært. Gary Barlow har nemlig netop udsendt sit første julealbum, ’The Dream Of Christmas’.

Annonce:

Det bliver en særlig oplevelse, at så stor en artist som Gary Barlow sender juleradio hos os. Vi er mange, der var fans af Take That og af Gary, så at høre ham som vært på et juleprogram er noget vi ikke skal misse. Mon ikke Gary også sætter sig til klaveret der står i studiet og spiller en julesang live, lyder det fra programchef på Radio Soft, Lars Johansson.

Gary Barlow har sørget for, at vi kommer til at høre en masse fantastiske julesange. Vi kan godt afsløre, at vi blandt andet får fornøjelsen af kæmpeklassikere som ’Last Christmas’ med Wham! og ’Driving Home For Christmas’ med Chris Rea. Lige til at komme i den rette stemning inden julen for alvor går i gang.

’Jul med Gary Barlow’ sendes på fredag, den 24. december klokken 13.00 til 14.00

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.