Forside * Nyheder

TV 2 sikrer Le Mans-rettigheder i yderligere tre år

-
Le Mans tv-serie. Foto: Amazon Prime Video

TV 2 fortsætter en mangeårig og stærk tradition og sender også Le Mans i 2022, 2023 og 2024.

Et af motorsportens store og særdeles prestigefulde løb er 24-timers-løbet i Le Mans, der traditionelt køres hvert år i juni. I Danmark har de mange trofaste fans fulgt løbet på TV 2 og TV 2 PLAY – og sådan bliver det også i årene 2022-2024.

TV 2 og TV 2 PLAY har nemlig erhvervet rettighederne til Le Mans i de kommende tre år. På nær ét år har TV 2 sendt Le Mans siden 1990, hvor 24-timers-løbet blev vundet af John Nielsen som den første dansker

Annonce:

“TV 2 har en lang og dejlig tradition med Le Mans, og vi er naturligvis derfor glade for at kunne forlænge aftalen med det legendariske motorløb, som så mange danskere holder af. Le Mans er på vej ind i en ny æra, og især Hyper Car serien ser meget spændende ud i den kommende periode – fra 2023 med blandt andre Kevin Magnussen og Mikkel Jensen i Peugeot og forhåbentlig mange andre danske topkørere i den ypperste klasse”, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen i en pressemeddelelse til recordere.dk

TV 2 og TV 2 PLAY sender typisk live-transmissioner og -studieprogrammer i 20-22 timer under hver udgave af Le Mans, og seerinteressen er høj – i særdeles blandt yngre voksne danskere. Under dette års Le Mans, som på grund af corona blev kørt i august 2021, var seerandelen til Le Mans i gennemsnit 39 procent blandt de 20-60-årige.

2022-udgaven af Le Mans køres 11.-12. juni på den legendariske racerbane Circuit de la Sarthé i Frankrig.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.