Forside * Nyheder

Argon Audio lancerer FENRIS – en ny serie af aktive højtalere

-

I dag byder den danske hi-fi producent Argon Audio sin helt nye serie af aktive højtalere, FENRIS, velkommen. Højtalerne er designet og udviklet i Danmark og bygger videre på de succesfulde ALTO- og FORTE-højtalere.

De nye højttalere fra Argon Audio har også fået mange nye funktioner, og et stilrent nyt design.

Annonce:

“Der findes ikke andre produkter i denne prisklasse med den samme alsidighed og høje lydkvalitet som fås i vores nye FENRIS-højtalere! De er simpelthen i en klasse for sig. De er proppet med de mest populære features – Bluetooth 5.0, der er mulighed for nem og kraftig TV lyd via ARC, phono-input til pladespillere og meget mere.”, fortæller Argon Audio i en pressemeddelelse til recordere.dk

Galleri

Argon Audio har gjort meget ud af den aktive del af højttaleren, som de kalder “Ægte aktiv”, forstået på den måde, at de har en dedikeret forstærkerkanal til hver enhed (fire kanaler i alt) og aktivt delefilter. Mange konkurrenter bruger passive delefiltre og kun to kanals forstærkere. Dette kæmpe løft på forstærkersiden gør også, at Argon Audio kan styre højtalere meget bedre og mere præcist på DSP-siden.

Argon Audio har også udviklet en helt ny basport som, kombineret med deres specialudviklede enheder, sørger for at selv de mindste højtalere i FENRIS-serien spiller med fylde og dybde.

 

Pris og levering

FENRIS findes i tre farver, og som noget fra Argon Audio denne prisklasse fås den nu også som gulvhøjtaler.

  • FENRIS A4: 2.699,
  • FENRIS A5: 3.299,-
  • FENRIS A55: 4.999,- (Gulvhøjttaler)

Du kan læse mere om FENRIS på denne side.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.