Forside * Nyheder

Beats Fit Pro lander i EU om to uger

-

Udover ANC og billig adgang til Apples økosystem giver disse øretelefoner en slags forsmag på AirPods Pro 2.

Beats. Det er et produktnavn, der kan få Rec-læsere til at gå til hvert sit hjørne i debat-bokseringen, krydse armene, og nægte at lytte til modstanderens argumenter. Men det er også en kilde til viden om, hvad moderselskabet Apple går og planlægger.

De fleste Rec-læsere med hang til hårfine detaljer i musikken og overordnet set transparent lydkvalitet slår kors for brystet og mumler en forbandelse, når de hører om Beats, fordi selskabet har profileret sig på at lave produkter, der er gode til at formidle bastung musik. Beats er lavet til hiphop, R&B, soul, funk og EDM, hvor de laveste frekvenser er de vigtigste.

Annonce:

Det er altså ikke Beats-øretelefoner, du skal købe, hvis du er typen, der kan lide autenticiteten i båndstøjen og studie-rumlyden på Miles Davis’ ’Kind of Blue’ og foretrækker at høre pladen i hi-res. Eller hvis dine ører er gode nok til at separere violaerne fra violinerne, når London Symphony Orchestra indspiller i Abbey Road.

Men hvis du nu hører til den større gruppe, der rent faktisk godt kan lide musik, der er lavet mere til mellemgulvet end knolden, så kan Beats’ bastunge profil måske være noget for dig. Og så kan det være en god idé at checke Beats Fit Pro ud. De har været på markedet i hjemlandet USA i et par måneder, men er nu klar til lancering i EU.

Farvel, stang. Goddag, bøjle!

Det sker officielt 28. januar, altså om lidt over to uger. Og hvorfor skulle fans af musik med masser af bund så kigge nærmere på Beats Fit Pro? Først og fremmest gør de op med moderselskabet Apples ”stang-design”. I stedet har de en bøjle, der får dem til at sidde bedre fast i øret, og det er præcis et sådant design, de kommende AirPods Pro 2 vil benytte sig af ifølge visse kilder.

Derudover har de en stor del af specifikationslisten til fælles med tredje generation af AirPods. Det betyder, at en håndfri version af Siri er integreret (måske også snart på dansk), de har Adaptive EQ, og ikke mindst Apples Spatial Audio-teknologi, der retter sig ind efter, hvor dit hoved befinder sig.

Dertil kommer en IPX4-certificering, der gør dem modstandsdygtige overfor sved og vandstænk, og så har de også aktiv støjreduktion (ANC). De kan dog ikke lades op trådløst. De leverer seks timers afspilning på batteriet, og ladeæsken leverer yderligere 21 timers musikafspilning.

Billig adgang til Apples økosystem og ANC

Prisen skulle ligge på 230 Euro, altså omkring 1700 kroner. Det er omkring 150 kroner mere end den nyeste generation af AirPods, men sidstnævnte har ikke ANC. Der skal du en prisklasse op til AirPods Pro, der koster ca. 500 mere end Beats Fit Pro, men som har kortere levetid på en opladning.

Med andre ord kan Beats Fit Pro være en måde at få øretelefoner i ørerne, der både har ANC og Apple-specifikke features, men hvor du ikke betaler helt så meget for Apple-navnet. De skulle sidde bedre fast i ørerne end AirPods under hård træning, men du skal påregne at der er skruet op for bassen.

Hvis nær-transparent lyd er vigtig for dig, og du helst gerne vil holde dig indenfor Apple-økosystemet, bør du nok vente til AirPods Pro 2 dukker op. Disse skulle have det bedste fra Beats Fit Pro om bord, men også kunne levere lossless-musik.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.