Forside * Featured

Her er det nye 8-serie OLED TV fra Philips

-

Philips har annonceret afløseren for deres 8-serie OLED TV

Philips 8-serie OLED TV er briternes foretrukne, når magasinet Whats HiFi arrangerer shootouts mellem OLED TV. Nu har TP Vision, dem der laver Philips TV, så annonceret den nye 8-serie.

Annonce:

En af de markante ændringer i år er skiftet til OLED.EX-displays.

OLED.EX bygger på deuterium, som er tung brint. EX-teknologien er en algoritme der kan lære af hvad brugerne ser, og udnytte det til at hæve lysintensiteten på skærmen.

Brugen af deuterium og den ny algoritme øger lysintensiteten med med op til 30%, sammenlignet med de OLED-displays som blev anvendt i sidste års Philips OLED TV.

 

Philips OLED807

 

TV’et kommer med billedprocessoren P5, nu i 6. generation. Her hjælper kunstig intelligens (AI) med til at forbedre billedbehandlingen. I år vil billedprocessoren arbejde sammen med TV’ets lyssensor, for at kunne overvåge det omgivende lys i rummet og løbende justere lysstyrke, gamma og farve. Dette for at sikre at kontrasten for både SDR- og HDR-indhold altid er fuldt optimeret, i forhold til rummets lys.

Der er valg mellem forskellige billedetilstande. Som en der optimerer detaljerne i de mørke områder, velegnet til gaming så skurkene har sværere ved at gemme sig i mørket, eller en som optimerer farvetemperaturen.

Der er også Filmmaker Mode, så filmene kan ses som instruktøren ønsker det skal se ud. Dette med automatisk indkobling af Dolby Vision Dark-indstillinger, når TV’et registrerer Dolby Vision-indhold.

Ønskes mere smæk på drengen i skarphed, farver og kontrast så er der en Crystal Clear billedtilstand. For kendere af Philips TV, så erstatter den Vivid-tilstanden.

TV’et kommer med understøttelse for hele paletten af HDR-formater. Der understøttes Dolby Vision, HLG, HDR10 og HDR10+ og HDR10+ adaptiv. Nyt for 2022 vil er tilføjelsen af IMAX Enhanced.

IMAX Enhanced-versioner af film bruger IMAX Digital Media Remastering-teknologi (DMR) til at gengive de skarpeste 4K-billeder i højeste kvalitet ved at bruge en avanceret algoritme til at fjerne billedfejl og præsentere filmen nøjagtigt som filmskaberen havde til hensigt.

 

 

Philips OLED807 er smal i toppen og buttet bagtil i nederste 2/3-del. Der er Ambilight i alle fire sider.

Foden er sølv kromfarvet og har drejeled på 48″, 55″ og 65″. På 77″-udgaven er foden mørk krom og uden drejeled.

Der er HDMI 2.1 med e-Arc, VRR-understøttelse af 4K fra 40Hz til 120Hz ved en fuld båndbredde på 48Gbps (4,4,4 – 12 bit). FreeSync Premium og G-SYNC-kompatibilitet plus Auto Game og Auto-Low-Latency modes.

For gamere er der en ny forenklet menu som kan kaldes frem på skærmen, for nem justering af VRR, NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync undervejs i spillet.

Der er logo-genkendelse på tv-signalerne, så TV’et kan reducere lysstyrken på selve logoet, for at minimere risikoen for burn-in.

 

Philips OLED807 77″

 

På lydsiden kommer OLED807 med et 2.1 lydsystem (stereo + sub) på samlet 70W.

Der er understøttelse for DTS Play-Fi trådløs teknologi, for multirum musik og surround. Her vil TV-højttalerne kunne bruges som center-kanal, med andre højttalere tilsluttet til surround.

TV’et kommer med Android 11 TV med Google Assistant Built-in.

Fjernbetjeningen er i sølvmetal-finish, med baggrundsbelyste knapper for betjening i svagt lys. Bagsiden af fjernbetjeningen er beklædt med luksus-læder fra skotske Muirhead.

Priser og tilgængelighed er ikke klar på nuværende tidspunkt, men de kommer her i første halvdel af året

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.