Forside * Featured

IKEA sætter ny Sonos-højttaler til salg og hæver prisen

-

Ny udgave af IKEA Symfonisk højttaler til reol og væg er kommet til salg – til en højere pris.

Nyheden var løbet forud, at IKEA var på vej med en opdateret reol- og væg-højttaleren i Symfonisk-serien, som er deres Sonos-kompatible højttalere.

Annonce:

Det er en ‘silent launch’ – en stille lancering – så vi kender ikke forskellene i detaljer, udover at det fremgår af IKEAs produktside at stand-by-forbruget er sænket. Første generation bruger fra 5,5 watt i stand-by forbrug, mens dette i 2. generation er sænket til 2,15 watt.

Og så er der også en anden måske ikke uvæsentlig forskel. 2. generation af IKEA Symfonisk reol/væg-højttaler er steget i pris, og blevet hele 25% dyrere. Den 1. generation kostede kr. 799,- mens den nye koster kr. 999,- per højttaler.

Der er også mindre ændringer i designet. Knapperne på fronten har fået et andet layout.

 

Gen.1 til venstre og gen.2 til højre

 

Der er også en fjerde forskel, i hvertfald lige nu og her. Lige nu leveres den ny højttaler kun i hvid finish. Om den sorte version er udgået, eller bare forsinket, det ved vi ikke på nuværende tidspunkt.

Sidst men ikke mindst skulle den den ny højttaler komme med et nyt hurtigere chipsset og mere RAM, fortæller en IKEA-repræsentant til hollandske tweakers.net

Se også: TEST: IKEA SYMFONISK Reolhøjttaler med Sonos til rigtig attraktiv pris (1. gen)

 

 

Pris og tilgængelighed

IKEA Symfonisk reol/væg-højttaler 2.gen. i hvid koster kr. 999,-

Er til salg i de danske IKEA varehuse nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.