Forside * Nyheder

Netflix slukker i Rusland

-

Netflix har suspenderet sin tjeneste i Rusland for at protestere mod landets invasion af Ukraine

Elektronikproducenter som Apple og Samsung er stoppet med at sende produkter ind på det russiske marked, grundet krigen i Ukraine.

Annonce:

Nu følger streamingtjenesten Netflix efter. De har suspenderet deres tjeneste i Rusland i protest mod den russiske invasion af Ukraine. Det skriver Variety

“I betragtning af omstændighederne på stedet har vi besluttet at suspendere vores tjeneste i Rusland”, fortæller en talsmand for Netflix til magasinet.

Netflix meldte tidligere på ugen ud at de ville sætte russiske projekter på pause. Netflix havde fire russiske original-serier i støbeskeen, herunder en krimi-thrillerserie instrueret af Dasha Zhuk, som allerede var under optagelse.

Rusland har også påbudt streamingtjenester med 100.000 eller flere daglige brugere i landet, at de skal udsende 20 russiske stats-tv kanaler via deres tjeneste. Noget som Netflix også har afvist at følge.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.