Forside * Featured

CinemaxX opgraderer salene og skifter navn til Vue

-
Foto: Shutterstock.com

CinemaxX-kæden er gået igang med at ombygge salene til mere luksus og skifter navn til Vue

De danske CineMaxX-biografer har set skriften på væggen: Biografgængerne vil forkæles.

Derfor er de gået igang med en opgradering af salene, hvor der efter ombygningen vil være mere fokus på komfort og service. Det skriver Otown, et lokalt Odense-magasin.

Annonce:

Ombygningen er igang i Odense, hvor CinemaxX-biografen ved Rosengårdcentret lige nu gennemgår en renovering/ombygning, til mere luksuriøse sale med forbedret service.

Efter ombygningen vil biografen åbne som Vue – det nye navn for CinemaxX-biograferne i Danmark.

Udover forbedrede sale med øget komfort og service så får biografen også en bar, hvor der kan nydes en drink før eller efter filmen.

Vue er en international kæde af eksklusive biografer, med samme ejer som CinemaxX, så det er naturligt at de danske biografer får nyt navn efterhånden som de er blevet ombygget.

“Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen i de nye eksklusive sale og tilbyde dem en endnu bedre service end hidtil. Det danske biografmarked har flyttet sig de sidste ti år, og danskerne forventer en ekstraordinært komfortabel og fordybende filmoplevelse med gode sæder og sublim lyd og billede”, fortæller Helle Thomassen, direktør for CinemaxX, til Otown, og fortsætter:

“Med vores opgradering af biograferne i år kommer vi til at sætte et højt internationalt niveau”.

Der er allerede biografer under Vue-brandet i England, Polen og Holland – og nu snart også i Danmark.

“Vi ser meget frem til en ny æra for vores biografer. Som en del af VUE-kæden træder vi ind i en international familie af luksus-biografer. Fremover vil danskerne kunne genkende VUE-navnet i lande verden over, ligesom turister vil kunne genkende navnet i Danmark”, slutter Helle Thomassen.

Første danske Vue biograf bliver den i Odense, som slår dørene op til juni, og senere på året følger København og Aarhus efter.

Se også: Nordisk Film opgraferer Odense-biograf til luksus

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.