Forside Nyheder

‘Obi-Wan Kenobi’ forsinket (men kun et par dage)

-

Som kompensation for den rykkede premieredato giver Disney os to episoder til at starte med.

”Jeg har aldrig glædet mig så meget til en Star Wars-produktion siden The Force Awakens”. Sådan sagde en endog meget dedikeret Star Wars-fan til ovennævnte journalist for et par uger siden. Og han er formodentlig ikke alene.

Annonce:

Hele community’et af Star Wars-fans venter i vild spænding på at ’Obi-Wan Kenobi’ skal få premiere. Ud over, at mini-serien på seks afsnit delvist fylder hullet mellem Episode III og IV i Skywalker-sagaen, byder den også på et gensyn med to fan-favoritter.

Det er naturligvis titelkarakteren, der heldigvis spilles af Ewan McGregor. Selv om Alec Guinness uden tvivl bidrog kolossalt til skabelsen af den populære figur i Episode IV (samt meget korte gæstebesøg i Episode V og VI), har McGregor haft meget mere skærmtid til at bygge Obi-Wan Kenobi op som en af de mest indflydelsesrige figurer i Star Wars-universet.

Så det er ikke småting, når han nu vender tilbage. Det samme gælder Hayden Christensen, der også vender tilbage som Anakin Skywalker/Darth Vader på en eller anden måde – måske i flashbacks fra før, duellen mellem de to efterlod Anakin i en tilstand, der krævede at han blev lavet om til en cyborg for at overleve. En cyborg, vi kender som Darth Vader.

”Vigtige nyheder”

Star Wars-fans har også sat stor pris på valget af premieredato for ’Obi-Wan Kenobi’. Denne var nemlig sat til 25. maj, hvilket er en særlig dato i Star Wars-community’et. Det var nemlig på denne dag i 1977, ’Episode IV’, der dengang blot hed ’Star Wars’, fik premiere. Premieren på ’Obi-Wan Kenobi’ ville således ske præcis 45 år efter hele ’Star Wars’-fænomenets begyndelse.

Men sådan skulle det ikke blive. Vi kender ikke årsagen, men Disney har været nødt til at forsinke premieren på serien om Obi-Wan Kenobi. Det handler dog kun om et par dage, så serien får nu premiere d. 27. maj i stedet.

Disney og Lucasfilm er dog helt klar over, at fans har været begejstrede for valget af 45 års-jubilæet som premieredato, så de er klar med kompensation, også selv om det kun handler om to dage.

Først og fremmest får vi to afsnit i stedet for ét på selve dagen. Dermed er en tredjedel af serien tilgængelig på premieredagen. Dernæst har Disney kastet Ewan McGregor for fan-løverne. I en kort video giver skuespilleren os de ”vigtige nyheder” om premieredatoen og de ”spændende nyheder” om dobbeltafsnits-premieren.

Det er ganske interessant at se McGregors kropssprog. Det lader til at Disney og Lucasfilm er helt klar over, at Star Wars-fans kan være letantændelige.

Annonce:
Forrige artikelTEST: OnePlus 10 Pro – Endelig et flagskib igen
Næste artikelHIFI NYT: Ny generation af Klipsch Reference serie højttalere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.