Forside * Nyheder

Her er Sonos Ray – Lille soundbar uden HDMI og eARC

-

Sonos er klar med en lille ny soundbar, der bliver lillebor til Sonos Beam og Sonos Arc, og i modsætning til sine større brødre kommer Sonos Ray uden HDMI og eARC, så du skal forbinde dit TV med optisk kabel.

Sonos annoncerede i dag en lille ny soundbar, der får navnet Sonos Ray. Den lille ny soundbar får Sonos signaturlyd og kan forbindes til TV’et med optisk kabel.

Sonos Arc, Sonos Beam II og Sonos Ray ved siden af hinanden

“Vores hjem er blevet til biografer, fitnesscentre, gaming-hubs og meget mere, og det understøttes alt sammen af en streaming-æra, der ikke længere er forbeholdt TV, musik og film,” fortæller Patrick Spence, CEO for Sonos i en pressemeddelelse til recordere.dk. “Ray gør det nemmere end nogensinde før at få bedre lytteoplevelser takket være den mindre størrelse og imponerende lyd.”

Annonce:

Den nye soundbar er kompatibel med alle dine foretrukne streamingtjenester, så du kan se film og lytte til musik – Alt kan betjenes fra S2-Sonos-appen, og begynd at lytte i løbet af få minutter. Du kan nemt betjene Ray med din nuværende TV‑remote, Sonos-appen, Apple AirPlay 2 med mere. Føj et par Ones til din hjemmebiograf for surroundsound, eller opret forbindelse til enhver Sonos-højttaler for lytning i flere rum.

 

Wi-Fi og kablet netværksforbindelse

Sonos Ray kommer med både ethernet og trådløs netværksforbindelse, og på toppen finder du touch-knapper til at betjene højttaleren. Du kan både tilslutte baghøjttalere og Sonos Sub til Ray hvis du vil have surround lyd.

Inden i Sonos Ray finder du fire Class-D digitale forstærkere, der trækker to Tweeters og to full-range enheder.. Du får ikke Dolby Atmos, men Dolby Digital, DTS Digital Surround og Stereo PCM. Der er ikke indbyggede mikrofoner, og derfor heller ikke understøttelse for taleassistent.

Sonos Ray måler 55,9 x 9,5 x 7,1 cm. og vejer 1,95 kg.

Recordere.dk håber på at få Sonos Ray til test på et senere tidspunkt.

Pris og levering

Sonos Ray kan fås fra 7. juni, og kommer i farverne sort og hvid. Prisen bliver 2.249,-

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.