Forside * Nyheder

Nu kommer Sonos Roam i tre nye farver

-

Sonos ultrabærbare smarthøjttaler Sonos Roam kan nu fås i tre nye farver: Olive, Wave og Sunset.

Roams nye farver er præget af naturlig ro, aftenhimlen og en udendørs livsstil, og de er lige så alsidige som højttaleren selv. De fremhæver din stil både indendørs og udendørs og passer stadig sammen med resten af Sonos-systemet, fortæller Sonos i en pressemeddelelse.

Annonce:

 

● Olive: Inspireret af planter og frodige landskaber – fra ørkenens kaktusser til velplejede haver.
● Wave: Spejler vandets ro ved kysten og poolen i haven.
● Sunset: Låner sin nuance fra det røde ørkensand og solnedgangens glød.

 

“Nu hvor vi genfinder vores nysgerrighed og søger nye oplevelser, er vi mere opmærksomme på, hvordan de ting, vi har på og bærer med os, repræsenterer vores personlige stil,” fortæller Maxime Bouvat-Merlin, SVP for Hardware Sonos. “Roams nye farver er inspireret af de steder, man kan tage ud og opleve, og er det perfekte udstyr til at fremhæve din personlige stil med mere end bare musik.”

Roam er en ultrabærbar ledsager, som giver dig muligheden for at streame alt dit yndlingsindhold på WiFi og Bluetooth. Den er vandtæt og har batteritid til hele dagen, så du kan holde dig forbundet, uanset hvor din nysgerrighed fører dig hen.

 

Læs vores test af Sonos Roam

I april 2021 testede vi Sonos Roam, og her kan du læse hvad vi synes om Sonos mindste højttaler.

 

Pris og levering

Alle de tre nye farver kan fås verden over fra 11. maj 2022 til 1.499 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.